Nyheder

Sparkær blev overløbet i Ørslevkloster

Igen var Sparkærs serie 3 involveret i en kamp med masser af mål – de fleste dog i den forkerte ende set med Sparkær-briller. Og det er absolut blevet en dårlig vane at lukke mange mål ind -10 stk. i de tre første kampe, og det skal man se at få sat en prop i, hvis man drømmer om en placering i toppen. Torsdag aften i Ørslevkloster gik det helt galt, da hjemmeholdet i de sidste 5 minutter af 1. halvleg ændrede 0-1 til 3-1 på kontraløb og efter boldtab på midten.

Kampen fik en livlig start med to nærgående forsøg fra hjemmeholdet og et enkelt til Sparkær. Men så tog ØK dirigentstokken og styrede kampen og skabte flere chancer, inden Sparkær ud af ingenting kom foran 1-0 i det 28. minut, kort efter at Anders Holm var udgået med en skade. Asger Fjeldsted sendte et frispark ind i feltet, og bolden endte hos netop indskiftede Oliver Svith Mortensen, der scorede.

IMG 5100
Oliver Svith Mortensen gjorde et flot indhop og scorede to mål. Det indbragte ham fleste stemmer efter kampen.

Herefter fik Sparkær godt fat i spillet, og ØK-spillerne var tydeligt frustrerede over at have mistet styringen. Men i stedet for at udnytte momentum åbnede Sparkær gaveboden mod slutningen af halvlegen og lukkede 3 mål ind. Det gav anledning til en alvorlig snak i pausen, for det havde mildt sagt ikke været godt nok i 1. halvleg. Boldtab, fejlafleveringer, manglende energi og vilje er ord, der kan beskrive indsatsen det meste af halvlegen.

Det blev ikke umiddelbart bedre fra starten af 2. halvleg, hvor ØK igen kom bedst ud. Men i det 57. minut var Oliver Svith igen på pletten, da han dirigerede et fladt indlæg fra Daniel Brøns i mål og igen skabte spænding om resultatet. ØK kom stadig til chancer men fik ikke lukket kampen, og med 10 min. igen røg ØK-spiller Jonas Snogdal ud med gult, og Sparkær-tilhængerne øjnede point i tusmørket. Det håb blev dog hurtigt skudt i sænk af lynhurtige Linus Beyer, der kort efter udvisningen løb fra Sparkær-forsvaret og scorede til 4-2.

IMG 5103
Sparkær-spillerne havde det svært med at følge ØK-spillerne. Her er det Frederik Andersen, der halser efter målfarlige Linus Beyer, som score to gange.

Det punkterede kampen, og Asger Fjelsteds reducering til 4-3 i det 90. minut blev kun pynt på resultatet. Lad os bare erkende, at ØK var klart det bedste hold denne regnfulde aften, men de blev altså også hjulpet godt på vej af et Sparkær-hold, der især i 1. halvleg manglede organisation, vilje og mod på opgaven. Men trods mange fejl så blev spillerne trods alt ved med at prøve og sluttede sådan set godt af og gav ikke op. Det må være det, der kan tages med til den næste svære udekamp allerede på søndag i Bjerregrav.