Nyheder

Når enden er god

er alting godt. Sådan så det ud med Sparkær-briller fredag aften, da Løgstrup og Sparkær åbnede efterårsturneringen og Fjends Cup Ligaen. Kampen blev spillet på træningsbanen i Løgstrup, da “Hullet” nok engang ikke kunne klare de store regnmængder, der er faldet på det sidste. Men træningsbanen var i god stand, og de to hold gav hinanden og tilskuerne en vild og underholdende kamp, der endte 5-4 til gæsterne fra Sparkær.

Som forudsagt i optakten til kampen, måtte Sparkærs 5-1 sejr i semifinalen under Fjends Cup ikke blive en sovepude, men det blev det i 1. halvleg for Sparkær, der slet ikke var oppe i gear, og det udnyttede et godt spillende Løgstrup-hold til 3-1 føring ved pausen. De kom foran 1-0 efter 18. min. ved Lucas Carlsen, men minuttet efter var Kasper Møller på pletten første gang efter en aflevering fra Kasper Henriksen. Lucas Carlsen slog dog til igen i det 25. min., og Sebastian Uhre udnyttede en kontra til 3-1 kort før pausen.

IMG 0164 kopier
Kasper Møller var et skridt foran Løgstrup-spillerne og scorede hattrick.

Sparkær så ikke godt ud, og der var betænkelige miner hos de mange tilhængere, der havde taget turen til Løgstrup. For hvor var det gode spil fra Fjends Cup? Hvor var gejsten og viljen? Hvor var opbakningen til hinanden? Den var der ikke, og det var da også temaet for træner Poul Vistisen i pausen, og hans peptalk satte i den grad liv i Sparkær-spillerne sammen med et par indskiftninger.

IMG 0127 kopier
Hårdtarbejdende Kasper Henriksen blev kåret til “Man of the match” hos Sparkær. Han var direkte involveret i 4 af Sparkærs 5 mål.

Anden halvleg blev stort set på Sparkærs præmisser, og det hjalp godt, at Noah Hvass allerede i det i det 49. min. reducerede efter gode kombinationer med Kasper Henriksen. Kort efter gik han ud med en skade, der har drillet et stykke tid, men indskiftede Patrick Nielsen og Nicolaj Broch Andersen satte i den grad deres præg på 2. halvleg. Asger Fjeldsted udlignede i det 62. min. tæt under mål efter et hjørnespark fra Kasper Henriksen, og så slog Kasper Møller til med mål idet 80. og 90. minut til stillingen 3-5.

IMG 4917
Patrick Nielsen lavede et flot indhop fra starten af 2. halvleg og fik mange stemmer efter kampen. Han blev dog overgået af Kasper Henriksen i afstemningen. Også Nicolaj Broch leverede et rigtig flot indhop

Løgstrup virkede trætte i det sidste kvarter af kampen, og Sparkær havde flere gode muligheder for at cementere føringen, men i stedet blev der lidt spænding i tillægstiden, da Magnus Slej Mikkelsen reducerede i en situation, hvor Sparkær-spillerne appellerede for off-side. Det mente dommer Brian Bitsch Christoffersen ikke, og i stedet kostede det et gult kort til Mikkel Mackenhauer for protester. Mere skete der ikke, og Sparkær-spillerne kunne juble over 3 point og en formidabel indsats og ændring af kampen i 2. halvleg.