Nyheder

Endnu en overbevisende indsats

De lokale fra Sparkær fik en drømmestart i aftenens semifinale mod Løgstrup og kom foran allerede efter 40 sekunder ved Kasper Møller – et lidt mærkeligt mål, hvor bolden efter en tackling skruede væk fra målmanden og landede for fødderne af Møller, der let kunne score.

Det gjorde han igen efter 12. min., da Oliver Andersen sendte ham i dybden, og med et behersket velplaceret skud gjorde han det til 2-0. Efter 35 min. kom aftenens smukkeste mål, da Asger Fjeldsted sendte et frispark fra godt 20 meter op i det ene målhjørne. Løgstrup var meget på bolden, og havde da også deres muligheder, men skarpheden manglede.

IMG 4671
Kasper Møller kort efter at han scorerede til 2-0. Th. Løgstrups bagerst Rasmus Dudeck.

Efter pausen fortsatte billedet. Løgstrup var meget spilstyrende, men Sparkær stod godt i kæderne og havde ikke de store problemer med at holde LGIF-erne væk. I stedet levede de stribede på omstillinger, og en af dem kom efter 62 min. hvor Oliver Andersen blev spillet fri midt for målet og i to forsøg fik bolden forbi Bonnerup i målet. Kort efter reducerede Sebastian Uhre for Løgstrup på et straffespark begået af Mikkel Mackenhauer, men det hele sluttede med endnu en Sparkær-scoring.

Kasper Møller løb fra forsvaret, men blev hægtet lige uden for feltet. Bolden sprang dog hen til Kasper Henriksen, der var fulgt med frem, og han scorede sikkert. Var det ikke sket, måtte dommer John K. Pedersen have været nødsaget til at trække et rødt kort til Løgstrup-spilleren.

IMG 4678
Daniel Brøns lignede en, der vil have fat i Fjends Cup trofæet i år. Han var her og der og alle vegne og var klart Sparkærs bedste i aften.

Sparkær-træner Poul Vistisen:

• Vi vinder over et godt spillende Løgstrup-hold med godt spil og fart fremad. Vi holder vores gameplan, og den største forskel er kvaliteten i begge ender af banen. Vi står bedre bagude og spiller med få fejl. I den anden ende er vi kyniske og udnytter fejl fra Løgstrup-defensiven. Jeg er meget tilfreds over 90 min. Nu venter finalen mod FHIF, og vi vil give alt. Nu skal vi øverst på skamlen. En suveræn dommerpræstation af Joh K. Pedersen!

Løgstrup-træner Thomas Andie:

• Vi får en rigtig dårlig start på kampen og kommer hurtigt bagud 0-1. Spillemæssigt finder vi os selv og er rigtig meget på bolden, men den effektivitet, vi savnede foran mål, havde Sparkær og straffede os hårdt  med mål til 2-0 og 3-0 inden pausen. Billedet er det samme efter pausen.