Nyheder

Bedste Sparkær-indsats længe

Sparkær fik lørdag eftermiddag eftertrykkelig revanche for det ærgerlige nederlag til Skals i sidste runde, da de rød/hvide hjemme slog Løgstrup med 5-2. Som i  den omvendte kamp blev det en målrig affære og en underholdende kamp. Løgstrup kom bedst ud og havde i kampens 5. minut en stor chance for at komme foran, men Jonas Drensborg kom godt ud og blokkerede. I stedet kom Sparkær foran minutter efter, da Oliver Svith sendte et indlæg fra venstre, som Kasper Møller steg op og headede ind. Samme Møller skulle vi se mere til senere.

Sparkær havde kontrol over kampen, men i det 19. minut fik Løgstrup en kæmpe gave af dommer Yusuf Utlu, da han lod Sebastian Uhre løbe igennem uden at fløjte en off-side, der var på mindst 2 meter. (Efterfølgende er det via VAR konstateret, at dommeren havde ret) Uhre udnyttede det, men allerede minuttet efter svarede Sparkær igen på uretfærdigheden ved at score til 2-1. Det var Kasper Henriksen, der fik scoret tæt under mål. Det blev 3-1 4 minutter senere, da Kasper Møller løb fra Løgstrup-forsvaret og scorede sikkert. Minuttet efter burde det være blevet 4-1, men kun guderne må vide, hvorfor Daniel Brøns forsøgte at spille bolden til Kasper Møller i stedet for at afslutte mod et tomt mål.

IMG 8225 kopier
Kasper Møller var tilbage efter to kampes fravær, og hans tilbagekomst var en klar forstærkning af Sparkærs angreb. Her løber han fra Løgstrups Christian Vestergaard og scorer til 3-1.

I stedet kom Løgstrup tilbage i kampen på et tyndt dømt straffespark mod Anders Holm, der tilmed fik gult kort. “Han ramte bolden og derefter mit ben. Jeg gjorde ikke noget”, lød det efterfølgende fra Holm. Men Lucas Carlsen udnyttede sikkert tilbuddet, og skabte en pause stilling på 3-2. Inden da nåede Løgstrup også at få gult for et hårdt frispark.

Derfor var kampen stadig tæt og kunne vippe, men i det 55. minut var Møller igen på færde, da han elegant loppede bolden over Victor Bonnerup i Løgstrup-målet på Kasper Henriksens frispilning. Samme Kasper Henriksen slukkede lyset for Løgstrup i det 63. minut, da han opfangede en lang bold fra Anders Holm og scorede fra en spids vinkel.

Efter scoringen så det ud til, at Løgstrup mistede lidt af modet, og Sparkær havde ikke svært ved at afvise deres forsøg. Der blev virkelig vist vilje og energi fra de rød/hvides side samtidig med, at de spillede godt og klogt. Noget af det bedste, vi har set længe, og hvis spillerne kan holde det niveau, så kan alt ske i en uhyre tæt pulje, der nu føres af Skals med 17 point, mens Sparkær og Løgstrup på henholdsvis 4. og 5. pladsen har 13 point.

IMG 8165 kopier
Anders Holm er ved at komme i omdrejninger efter sin skade. Han var tæt på en udskiftning men blev inde, så han kunne servere en aflevering over 3/4 banelængde til Kasper Henriksen, der scorede til 5-2. Han fik efter en stærk indsat også de fleste stemmer efter kampen efterfulgt af Kasper Møller.