Nyheder

Grimt nederlag til naboerne

Det blev en dag som hurtigt skal i glemmebogen. Efter et knebent nederlag, til et godt organiseret Mønsted hold, så må vi tage os til takke med en 4 plads under dette års FjendsCup. Det blev en første halvleg med en del spilovertag, men de helt store tilbud udeblev i første halvleg.

IMG 8227 kopier
Det tætteste vi kom på en scoring i første halvleg, var et hjørnespark fra Oliver, som næsten skruede i kassen, men Casper Drensborg (Mønsteds bedste) var på pletten.

I pausen talte Poul da også med store bogstaver, og ville have sine spillere til at arbejde noget mere for hinanden. Desværre blev det gæsterne der bragte sig i front, på et flot langskudsmål fra Keven Pedersen efter ca 55 min. Sparkær virkede rystede, og spillet var stadig ikke prangede, men vi var dog stadig mest på bolden, og så kom der ellers en række klasse redninger, fra Casper Drensborg i Mønsted målet. nogle flotte langskud som han redder helt oppe i krydset, men også et hovedstød på klods hold af Kasper Møller, fik han også afværget. Ja, målet var som forhekset, og det virkede bare til at bolden ikke ville i nettet i dag. Men efter 75 min. spil, får Møller udlignet på flot solotur af Daniel, og med 4 mænd omkring sig, får han driblet sig fri, og slår et skarpt indlæg ind til Møller, som hurtig kan prikke den ind forbi Drensborg i målet. Så skulle man nok tro at det var Sparkær der jagtede sejren, men tværtimod, så blev Mønsted lidt mere toneangivende, og de fik faktisk også sendt bolden i nettet, men der blev dømt offside. Kampen blev fløjtet af efterfølgende og vi skulle ud i den svære disciplin, amr. straffespark og det må man om nogen sige at det er tilfældighedernes spil.

IMG 8319 kopier
Daniel sparker som den første, bolden sikkert ind bag Casper i Mønsted målet. Iøvrigt en ganske udemærket kamp fra hans side.
1D6E1C01 3A69 4DE7 97CD D3BB10E373E8
Kampens målscore

Det gik desværre Mønsteds vej, for både Nicolaj Broch og Frederik Andersen formåede ikke at sende den ind bag Mønsted keeperen. En ærgelig måde at slutte FjendsCup af på, men vi skal hurtigt op på hesten igen. Første turneringskamp er mod de nykårede FjendsCup mestre fra Skals FF, allerede næste weekend. Søndag d. 7/8. kl. 19.00 på Skals stadion.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter