Nyheder

Smalt nederlag til NUGF

Det blev desværre ikke til tredje sejr på stribe mod et veletableret serie -mandskab fra Nørremarken her til aften. Der var ellers godt med glade mennesker på sidelinjen til at bakke drengene op, men det blev hurtigt svært efter 3 minutter, da en stikning fra Philip Jakaj sender Karl Emil Madsen afsted og sender den sikkert forbi Steffen inde i målet, og så stod der 0-1 til gæsterne fra det nordlige Viborg. Det tog lidt hårdt på vores drenge, men det blev et fysisk opgør med kamp om hver enkelt bold. Det var dog NUGF, der var mest på bolden, men for alvor farlige blev de ikke. Efter 20 minutter kommer Mads Johansen lidt voldsomt ind i en nærkamp med NUGF´s målmand, og han får gult kort. Dog kunne NUGF ikke udnytte, at de var en mand i overtal. Vi var som regel farligst på dødbolde, men helt farligt blev det dog ikke. 5 minutter før tid fik NUGF også et gult kort, og så gik vi til halvleg ved stillingen 0-1.

IMG 9208
Dagens kamp i tal.

Som anden halvleg skred frem, blev vi mest toneangivende, og vi fik mere og mere overtaget, men NUGF lavede en god indskiftning ved pausen, og netop indskiftede Wilson bragte de gule på en 0-2 føring efter 55 min. ved et blødt hovedstad, som sejlede i kassen, og så stod der 0-2, selvom man ikke rigtig følte, at de havde haft de store tilbud. Det skulle heldigvis ikke slå vores drenge ud, og de pressede flot på og kom da også nærmere modstanderens mål, som halvlegen skred frem. Efter 60 min. bliver et flot indlæg af Daniel Brøns omsat til en flot scoring af Mads Johansen, som first-timer den i kassen, og så var der lige pludselig spænding i kampen igen.

IMG 7790 kopier
Mads Johansen sparker den flot ind til 1-2 og er i ekstase efter et kanonflot mål.

Den sidste halve time presser vi godt på og går i den grad efter sejren, men vi må se os slået af et velorganiseret NUGF-hold, som har nogle virkelig gode individualister på deres hold. En af dem var unge Andreas Højgaard, som også har været uhyre vigtig for dem i foråret i serie 2.

IMG 7750 kopier
En storspillende Frederik Andersen (tv) inde på midtbanen her til aften, som kæmpede mange kampe mod en virkelig godt spillende Andreas Højgaard på midtbanen. Sidstnævnte har virkelig vist at være vigtig for NUGF´s hold under FjendsCup.

Poul var også ganske tilfreds efter aftenens kamp, for vi viste bestemt, at vi kunne være med, og det var tilfældigheder, der afgjorde, hvem der skulle løbe sejrsrigt ud af dagens kamp.

IMG 7692 kopier
Steffen Berg viste igen stor autoritet og klasse inde i målet. Se blot her !

Vores nye mand Steffen udtalte da også efter kampen, at det er en fornøjelse at spille i Sparkær, og han ser frem til semifinalen mod Skals, som han iøvrigt ikke har det store kendskab til.

IMG 7711 kopier
Alexander leverede en flot indsats og løb mange meter.

Næste kamp i FjendsCup er semifinalen mod det nyoprykkede serie 3-mandskab fra Skals FF. Kampen spilles på torsdag d. 28/7 kl. 19.00. Optakt kommer senere.