Nyheder

Truppen til FjendsCup kampen om 1 pladsen i pulje 2.

Pouls udvalgte til kampen om 1 pladsen i puljen. Poul udtaler selv at det plejer at være meget lige kampe, mod serie 2 mandskabet fra Nørremarken og han lover da også at vi går efter sejren. Vi ser frem til en jævnbyrdig kamp og vi håber der kommer mange og bakker vores drenge op, når kampen fløjtes igang tirsdag d. 26/7 kl 20:00 på Sparkær Stadion.

3EB9DA9A A435 4333 934A 17A14ED96C7B
En yders stærk trup, hvor vi kan se et comeback til vores fysisk stærke midtbaneslider Patrick Nielsen igen!

Desværre måtte vores store stjerne, Asger Fjeldsted udgå med det der ligner en gammel fiberskade i baglåret. Vi håber du bliver 100 procent klar til et uhyre vigtigt efterår, ja hvem ved, måske allerede til semifinalerne på torsdag.

IMG 7484 kopier 1
Her ser vi Asger tage sig til baglåret i kampen mod Stoholm og måtte lade sig udskifte. Han leverede som altid en flot indsats og lavede også en flot assist.

Vi går ind til kampen med massere af selvtillid og vi har formået at holde clean sheet i de to første kampe og har fået tre spillere på måltavlen, nemlig Daniel Brøns med 2, Oliver Andersen med 3 og Kasper Møller med 2.

IMG 7441 kopier 1
Her ser vi 2 af vores assist og målmagere ved dette års fjendscup. Daniel (tv) og Oliver (th) i kampen hvor Stoholm blev nedsablet hele 6-0

Vi ses på tirsdag hvor drengene endnu engang skal have massiv opbakning mod hvepsene fra nordre skole.

-Jacob Mackenhauer

del på de sociale medier

Facebook
Twitter