Nyheder

Pligtsejr i Mønsted

Med en 3-1 sejr sikrede Sparkær sig endegyldigt en ny sæson i serie 3, men kønt var det ikke. Gæsterne startede med et tungt pres på Mønsteds mål og havde flere muligheder for at komme foran. I stedet kom Mønsted foran 1-0 på deres første og eneste skud på mål i 1. halvleg. Nicklas Grønbæk Lausen sparkede fladt udefra, og bolden sneg sig ind ved den ene stolpe uden for Jonas Drensborgs rækkevidde.

Det var ikke lige efter de rød/hvides plan, men de blev ved med at producere chancer, hvoraf nogle blev brændt på det skammeligste. Udligningen kom ved lidt en tilfældighed efter et hjørnespark. Bolden havde ved Asger Fjeldsted uden for feltet, og han sparkede resolut bolden i mål. Mønsted appellerede for hånd på bolden, men dommer Jan Dahls fløjter var tavs.

Det skete i det 34. minut, og 5 min. senere scorede Sparkær et flot mål, da tre mand slap fri i Mønsteds felt. Daniel Brøns bevarede overblikket og spillede skråt bagud til Oliver Andersen, der scorede sikkert. Mønsted havde intet at byde ind med angrebsmæssigt, og Sparkær burde allerede i 1. halvleg have lukket kampen.

IMG 5819
Daniel Brøns dribler forbi Mønsteds Jakob Nyborg. Th. Asger Fjeldsted og bagved Frederik Andersen og Mikkel Mackenhauer. Asger Fjeldsted løb med de fleste stemmer efter kampen.

Det skete ikke, og så blev 2. halvleg en rodet og nervøs affære. Mønsted kom meget mere med og havde bolden meget uden dog af blive farlige for alvor. Deres eneste våben er Nicklas Lausen, og det var også for det meste lange bolde frem mod ham, der blev forsøgt. Sparkær spillede skidt i 2. halvleg, men i det 64. minut kom der ro på, da Kasper Henriksen scorede til 1-3 efter godt opspil af Frederiks Andersen og Daniel Brøns.

En del rokeringer, udskiftninger og en slem skade til Frederik Andersen ødelagde Sparkærs spil i 2. halvleg. Trods det blev der skabt chancer, men Mønsted-målmand Gustav Jønsson var svær at passere. Med sejren nåede Sparkær 19 point, som de ikke kan rykke ned på, selv om det ender med en 6. plads. Omvendt er holdet kun 2 point fra den andenplads, der giver playoff til serie 2. Så tæt er puljen, hvor ØK ganske givet tager den direkte oprykning, mens Stoholm og Mønsted må ned i serie 4.

IMG 5818
Frederik Andersen var uheldig at vride om på foden i en tackling og blev efter kampen kørt på skadestuen.