Nyheder

Drama i Sparkær-sejr torsdag aften

Torsdagens aftenkamp mellem Sparkær og Hersom/Bjerregrav blev en underholdende og intens affære med en dramatisk afslutning og en uhyre vigtig hjemmesejr på 4-3, samme cifre som HBI vandt den omvendte kamp i Bjerregrav.

Gæsternes startede bedst mod et lidt tøvende Sparkær-hold, og allerede efter 4 min. fik de den første af mange friløbere, men Jonas Drensborg fik flot blokeret skuddet. Sparkær overlevede gæsternes gode start, og efter 8 min. pandede Kasper Møller et godt indlæg fra Daniel Brøns i mål. Blot 2 min. senere var Møller assistmager med et flot vip, der sendte Kasper Henriksen fri mod mål, og han svigtede ikke og scorede sikker til 2-0.

IMG 5707
Kasper Henriksen på vej mod mål og scoring til 2-0

Sparkær udnyttede ikke momentum, og HBI var hele tiden farlige på kontraer. I det 20. min. slap en HBI-er helt fri i højre side, men skød lige ved siden af målet. Sparkær havde også et par store muligheder ved Mikkel Mackenhauer og Oliver Svith, men i det 36. min. fik et indlæg lov til at passere gennem Sparkær-forsvaret, og bagfra kom Kristian Høgh og kunne let heade bolde i mål til 2-1, som blev pausestillingen.

2. halvleg blev en livlig og dramatisk affære. Efter 57. min. viste HBI igen kontrastyrke, da Mika Fuglsang løb fra Sparkær-forsvaret og afdriblede Jonas Drensborg. Så stod det 2-2, og nu var det gæsterne, der var ovenpå, og Sparkær-spillerne der hang med hovederne. Men det skulle blive endnu værre, inden det blev godt. I det 65. min. var det Frederik Gammelby, der løb igennem i venstre side og sparkede hårdt i mål til 2-3.

Det lignede en alvorlig nedtur for hjemmeholdet, men de var så heldige at komme hurtigt tilbage blot 3 min. senere på et straffespark dømt for hånd på bolden. Asger Fjeldsted sparkede hårdt men ramte stolpen. Heldigvis ramte bolden målmanden i ryggen og gik i mål, så her havde Sparkær den medgang, der skulle til.

I det 73. min. fik HBI et gult kort, og det satte gang et større pres mod deres mål med flere store chancer, blandt andet et hovedstød fra Daniel Brøns tæt forbi stolpen. Generelt havde Sparkær-spillerne sværet ved at ramme målet på åbne chancer, og målet kom ikke. Da HBI blev fuldtallige, kom de igen frem til kontrachancer, især fordi Sparkær-spillerne tabte mange bolde og lavede nogle farlige fejlafleveringer i egen zone. Og det var tæt på at gå galt i tillægstiden, da Frederik Sucksdorf lavede et frispark lige udenfor feltet, som dommer Maten Rashid takserede til direkte rødt.

Heldigvis for Sparkær blev der ikke scoret, og i stedet tog en vis herre ved Asger Fjeldsted, der driblede forbi 3-4 mand i venstre side og sendte bolden ind foran mål. Her parerede HBI-målmanden, men bolden faldt lige ned for fødderne af Kasper Møller, der til stor jubel sendte bolden i mål til 4-3 i det 93. min. Kampen var ikke slut endnu, for gæsterne pressede på for en udligning. De fik et hjørnespark, hvor målmanden trak med frem, og det gav en kontra til Sparkær, men Kasper Møller ramte ikke et tomt mål, og så fløjtede dommeren kampen af.

IMG 5706
Asger Fjeldsted starter sit raid mod baglinjen kort før Møllers scoring til 4-3. Blev også kåret til Motm efter kampen, tæt forfulgt af Møller

En nervepirrende afslutning på en kamp, hvor begge hold med rette kunne række ud efter sejren. Sparkær havde bolden mest, men HBI var bedre boldspillere og skabte deres kontrachancer. Men en absolut vigtig sejr, der bør give optimisme inden de tre sidste kampe mod Mønsted, Stoholm og Skals – alle på udebane.

Se flere billeder

Hør vikariende træner Kurt Mogensen efter kampen

Se highlights

-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter