Nyheder

Nu eller aldrig

Torsdag aften er det alvor for Sparkær, når de tager imod Bjerregrav på hjemmebane i en altafgørende Serie 3-kamp. Efter søndagens ærgerlige stolpe-ud-opgør mod Ørslevkloster, hvor Sparkær på trods af en god indsats ikke kunne få de afgørende marginaler med sig, er der nu behov for en hurtig oprejsning, hvis de vil undgå den uønskede playoff-kamp for at blive i rækken.

serie 3 naeste kamp vs hersom hjemme

Torsdagens modstander, Bjerregrav, er en af de hold, Sparkær skal slå, hvis de vil trække sig væk fra nedrykningstruslen. Med kun få kampe tilbage er presset tydeligt: 3 point er et must. Holdet skal finde den skarphed, der har manglet, og omdanne frustrationerne fra søndagens kamp til motivation og vilje.

Anders Holm må desværre endnu en gang se til fra sidelinjen, da han stadig er ukampdygtig. Kurt skal igen stå i spidsen og styre slagets gang. Kurt har vist, at han har en professionel tilgang til kampene, og der er store forventninger til, at han kan bringe holdet tilbage på sporet. Med hans lederskab og strategiske overblik bliver det spændende at følge, hvordan han vil gribe kampen an.

IMG 5687

Så spørgsmålet er: Ses vi på Sparkær Stadion torsdag aften?

del på de sociale medier

Facebook
Twitter