Nyheder

Sparkær gav sejren væk

Tre afgørende personlige fejl og et straffespark kostede et afbudsramt Sparkær-hold et nederlag på 1-4 til VFF lørdag middag. Tilmed måtte William Daa udgå med en skade i 1. halvleg. Nu skal man ikke bortforklare et så klart nederlag, og set over hele kampen var VFF-erne bedst og havde bolden langt det meste af tiden.

Men Kasper Møller bragte Sparkær foran 1-0 i det 35 min. efter en flot stikning fra Frederik Suchsdorff, og den stilling holdt, indtil den første fejl – en for kort tilbagelægning i det 58. minut – gav VFF en udligning til 1-1. Indtil da havde Sparkær godt styr på kampen, og selv om hjemmeholdet havde bolden meget, og nogle hurtige driblere, så blev de aldrig for alvor farlige.

Sparkær skabte heller ikke noget særligt i 2. halvleg, men med et kvarter igen sendte Asger Fjeldsted et frispark fra 20 meter på underkanten af overliggeren, og en scoring her kunne have ændret kampbilledet.

IMG 5518
Asger Fjeldsted blev man of the match og var tæt på at bringe Sparkær foran på et flot frispark.

I stedet kom der en ny foræring 5 min. senere, og så blev det 2-1, og fejlene fortsatte i det 88. minut, igen med en for kort tilbagelægning, som endte i et straffespark til 3-1. Og sekunder før den udmærkede dommer Tonny Bach fløjtede af, sejlede en bold langt udefra i mål under overliggeren.

VFF var bedst. Sparkær-spillerne kæmpede godt nok, indtil det hele kollapsede til sidst. Nu venter to hjemmekampe mod først Ørslevkloster og derefter mod Hersom/Bjerregrav. Her skal der gerne point på kontoen, for nu handler det ikke om oprykning (som mange troede) men om at undgå nedrykning.