Nyheder

Sparkær IF Jagter Vigtige Point mod Viborg FF”

Lørdag drager Sparkær IF til Viborg for at møde Viborg FF i en afgørende serie 3-kamp. Efter sidste weekends flotte 5-2 sejr over Løgstrup er Sparkær i god forfatning, men de står over for en seriøs modstander i Viborg FF, der kun har to point færre end Sparkær og netop har slået oprykningsfavoritterne fra Ørslevkloster med 1-4. Viborg er et hold med dybde, som kræver fuld koncentration fra Sparkærs side.

serie 3 naeste kamp vs vff ude

Træner Poul Vistisen har dog igen haft nogle udfordringer med holdudtagelsen. Nicolaj Broch har desværre meldt afbud, og Oliver Andersen er stadig også afbudsramt. Derudover er der usikkerhed omkring Anders Holm, sidste weekends “Man of the Match”, som kæmper med et forslået ben. Han vil først give besked lørdag morgen, men hvis han melder fra, er unge Victor Weller klar til at træde til. Netop Weller markerede sig med en scoring i torsdags mod Ørslevkloster.

IMG 5494

Nøglen til succes for Sparkær bliver at ramme samme skarphed som mod Løgstrup, hvor vi var skarpe kyniske i angrebsspillet og Speedy og Møller viste for alvor deres farlighed. Hvis angrebsduoen kan præstere på samme niveau, og forsvar og midtbane finder den samme solide kvalitet som i sidste weekend, kan det blive en rigtig god dag for Sparkær. Med en tæt pulje, hvor der er kort afstand mellem topplacering og nedrykningsplayoff, er det vitalt, at Sparkær leverer en helstøbt præstation.

Kom og støt de lokale drenge på Rughavevej lørdag kl. 12 – det bliver en spændende og vigtig kamp!

del på de sociale medier

Facebook
Twitter