Nyheder

Pligtsejr til Sparkær

Sparkær kom flyvende ud til lokalderbyet mod Mønsted og tog hurtigt føringen efter blot 1 minut, da Asger Fjeldsted flot headede et præcist indlæg fra fødselsdagsbarnet Kasper “Speedy” Henriksen i nettet. Mønsted havde fra start fokus på at forsvare dybt og satse på kontraangreb, og de fik en tidlig mulighed for at udligne efter 3 minutter, da et skud fra Niklas Lausen ramte sidenettet.

Efter 7 minutter udbyggede Sparkær føringen til 2-0. Daniel Brøns driblede ind fra kanten af feltet og spillede bolden til Kasper Møller, der tog et træk forbi en forsvarsspiller og udplacerede sikkert Mønsteds målmand, Gustav Jønsson.

IMG 7294 kopier
Møller afdribler Mønsted forsvaret og scorede kort efter sikkert til 2-0.

Sparkær fortsatte presset, og efter 31 minutter fik unge Noah Hvass en stor hovedstødschance på endnu et indlæg fra Kasper “Speedy” Henriksen, men Gustav Jønsson fik bokset bolden væk. Kort efter sendte Henriksen bolden ind i feltet igen, hvor Noah Hvass headede mod mål, og Mønsteds Morten Hvass rettede bolden af, så Sparkær kom foran 3-0.

IMG 7302 kopier
Noah Hvass er lige ved at gøre det til 3-0 men Gustav får lige akkurat bokset bolden væk. 10 sek. efter ligger bolden dog i netmaskerne til 3-0. En travl dag på kontoret for Mønsteds sidste skanse.

Mønsted fik en mulighed for at reducere lige inden pausen, da Niklas Lausen driblede sig forbi Sparkærs målmand, Jonas Drensborg, men kaptajn Mikkel Mackenhauer reddede flot på målstregen. Dermed gik Sparkær til pause med en fortjent 3-0 føring.

I anden halvleg fortsatte Sparkær med at dominere spillet. Efter 55 minutter blev det 4-0, da Noah Hvass tog et indlæg fra Frederik Andersen flot ned med brystet og smadrede bolden op i nettaget bag en chanceløs Gustav Jønsson i Mønsteds mål.

IMG 7309 kopier
Smilet var svært at tørre væk fra unge Noah. En flot kamp af den unge knægt. Derudover blev de nye trøjer indviet.

Efter 73 minutter fik Sparkærs kaptajn, Mikkel Mackenhauer, et tvivlsomt gult kort, men Mønsted formåede ikke at blive farlige, selvom Sparkær spillede med en mand i undertal i 10 minutter. Med 81 minutter spillet lagde Daniel Brøns en perfekt stikning til Kasper Henriksen, der løftede bolden frækt over Gustav Jønsson til slutresultatet 5-0.

Sparkær kunne have vundet endnu større, men det var tydeligt, udeholdet var kommet for at parkere bussen og som kampen skred frem at undgå et stort nederlag. Kampens spiller blev Sparkærs højre back, Villiam Daa, som fik 25 stemmer efter kampen. Han holdt effektivt Mønsteds topscorer, Niklas Lausen, fra fadet og løb mange meter op og ned ad banen. Respekt.

IMG 7324 kopier
Villiam Daa løb mange meter i aftenens derby og fik fortjent stemmerne efter kampen.

En vigtig sejr og en god måde at rejse sig på efter to knebne nederlag, og et længe ventet clean sheet.

IMG 5251
Der blev også debut til 16 årige Victor Weller som fik små 20 min. Af kampen. God energi fra den unge mand

Næste udfordring bliver endnu et lokalopgør mod Stoholm på onsdag kl. 20 på Sparkær Stadion.