Nyheder

Sparkær og VFF delte i tæt opgør

Det kunne være gået begge veje, da Sparkær og Viborg FF mødtes på Sparkær Stadion fredag aften. Det endte dog 2-2 i en velspillet serie 3 kamp, hvor begge hold havde deres muligheder for en afgørelse. Gæsterne fra Viborg var som ventet et hold, der ville være boldbesiddende, og det var de i den grad, især i den første halve time af kampen.

Men i det 28. min. sendte Daniel Brøns en fin stikning til Oliver Andersen, der løb fra VFF-forsvaret og scorede sikkert til 1-0. Den føring holdt dog kun et par minutter, da gæsterne udlignede i en situation, hvor et indlæg fra højre ikke blev ekspederet væk, og så faldt bolden ned for fødderne af en VFF-er, der let kunne score.

IMG 5012
Oliver Andersen scorede til 1-0.

Sparkær kom mere med i spillet i det sidste kvarter af 1. halvleg, selv om det stadig var VFF, der var spilstyrende uden at blive farlige for alvor. Sparkær-defensiven stod godt, og kort før pausen slog de stribede til igen på en kontra. Igen var det Daniel Brøns, der skabte chancen ved at spille Kasper Møller fri til scoring og halvlegsstilling 2-1.

Anden halvleg lignede lidt første, dog med den store forskel, at Sparkær nu fik lagt et langt bedre pres på de boldførende VFF-ere, og det udmøntede sig i flere store chancer. Noah Hvass ramte stolpen i det 53. minut, og mod slutningen kom endnu flere. Men i det 57. minut fik Mikkel Mackenhauer et gult kort, og kort efter var gæsterne tæt på en udligning. Den kom så i det 64. min. da Anders Holm lavede et straffespark på kanten af feltet.

IMG 5008
Jonas Drensborg med et fast greb om bolden. Han stillede op til kampen trods feber og sygdom, og han var med flere gode indgreb med til at sikre det ene point. Han blev da også efterfølgende belønnet med flest stemmer foran Daniel Brøns.

I de sidste 10 min. havde Sparkær mulighederne for at afgøre kampen, da både Kasper Henriksen og Kasper Møller var meget tæt på en scoring. Omvendt kunne gæsterne i tillægstiden have slukket lyset for Sparkær, men Jonas Drensborg kom godt ud og blokerede en friløber. Så det hele endte med en pointdeling, som begge hold nok set over hele kampen kunne stille sig tilfredse med. VFF spillede bedst – Sparkær havde de fleste og største chancer.

Nu venter to svære udekampe for Sparkær – først på torsdag i Ørslevkloster og søndag i Bjerregrav.