Nyheder

Hullerne skal lukkes

Efterårsturneringens første kamp i Løgstrup viste med al tydelighed Sparkærs styrker og svagheder. Styrkerne behøver vi ikke skrive hjem om, for det ved alle – at de rød/hvide kan lave mål, masser af mål. Det kniber mere med at lukke af i den anden ende. Det så vi i 1. halvleg i Løgstrup, hvor hjemmeholdet kom alt for let igennem forsvaret og kunne score tre mål, mens Sparkær kun bød ind med en enkelt og dertil kun en mulighed mere.

IMG 4956

Det blev der rettet op på efter pausen, men den indstilling, der blev lagt for dagen før pausen, skal holdet ikke lege med, når Viborg FF kommer på besøg fredag aften i Sparkær. For så er det ikke sikkert, at der er råd til at byde dem ind med billige mål. Godt nok tabte de 0-4 til ØK i præmierekampen, men det var først i slutningen af kampen med tre mål, at det tippede til ØK’s fordel. Meldingerne fra den kamp siger da også, at VFF-erne har nogle hurtige, vævre og dygtige boldspillere offensivt, mens de er mere sårbare bagude.
Så på med vanten. Gå ud og spil med samme energi som i 2. halvleg i Løgstrup og vis, at I har det i benene og ikke kun i munden. Så vinder I, for det er ikke mange hold i serie 3, der kan stå imod. Mon ikke det også er budskabet fra træner Poul Vistisen? Det var det, vi hørte i pausen i Løgstrup, og som forandrede kampen.

Poul råder endnu engang over en stærk trup, og unge Villiam Daa er tilbage på holdet igen, efter et trykket ribben og trænede med for fuld damp i onsdagens træning.