Nyheder

Tungt nederlag på bjerget

Ikke nok med, at Sparkær tabte kampen med 0-5 til topholdet, men værre var det næsten, at både Kasper Møller og Noah Hvass Gjørup måtte udgå med skader. Møller måtte ud allerede efter 8 minutter, da han landede forkert efter et hjørnespark og vred om på den ene ankel. Det samme skete for Noah Hvas kort før pausen, da han gled i det våde græs og vred om. Det var ikke lige det, som de rød/hvide havde brug for.

IMG 3988
Sparkærs angreb led under, at de to her sad på bænken i en stor del af kampen.

Sejren til Kjellerup kan der ikke indvendes noget imod, men 5-0 lyder mere voldsomt, end kampens forløb viste. Man må dog sige, at hjemmeholdet til forskel for Sparkær var uhyre effektive, for deres tre mål i 1. halvleg var vel de tre gange, de ramte inden for rammen. Det første mål faldt efter 14. minutter, da Jonas Drensborg kun fik en flad hånd på et indlæg fra højre, hvorefter bolden faldt ned for fødderne af en Kjellerup-spiller. Målet til 2-0 efter 29. min. kom efter, at en angriber snød to mand i venstre side og fik frit løb mod mål, og 3-0 efter 40 min. var et velplaceret frispark uden chance for Drensborg.

Så var kampen afgjort, men Poul Vistisen forsøgte at få noget humør og gejst ind i holdet i pausen. Det så da også ud til at lykkes, for Sparkær kom faktisk godt ud til 2. halvleg og spillede fint med. Men i det 56. minut fik en Kjellerup-angriber frit løb næsten fra midten, og så stod det 4-0. Lidt ærgerligt, for der var meget godt Sparkær-spil, uden at det dog for alvor blev til farlige chancer. Et par skud over mål og nogle fine opspil i højre side var ikke nok til at true hjemmeholdet. De fik da også et par store muligheder, hvor Jonas Drensborg fik blokkeret, inden de i tillægstiden lukkede til 5-0 på et velplaceret langskud.

IMG 1685 kopier
Daniel Brøns sled og slæbte på midtbanen og trak da også langt de fleste stemmer.

Der var ikke ligefrem kalkuleret med point i den her kamp, men det spillerne kan tage med er, at de igen spillede kampen færdig og holdt fanen højt. Det kan de bruge til noget i de to sidste kampe, der afgør deres skæbne i serie 2. Den første er hjemme mod Nørremarken på fredag kl. 19.00