Nyheder

Nederlag til Bjerringbro

En sejr over Bjerringbro fredag aften var nødvendig, hvis Sparkær skulle skabe lidt luft til Ørslevkloster i bunden af puljen. Det skete dog ikke, da gæsterne kunne rejse hjem med en sejr på 2-0. Den kom i hus i 2. halvleg, hvor de også var bedst, men Sparkær kunne/burde være kommet foran med et par mål i første halvleg. Det skete ikke, og det er nu engang målene, der tæller, og når store chancer ikke bliver udnyttet, så vinder man ike fodboldkampe.

Bjerringbro fik et mål annulleret for off-side i det 20. minut, men herefter satte Sparkær sig på spillet, og skabte i de næste 5 minutter tre store chancer til Noah Hvass og Kasper Møller, der lige så godt kunne være endt med scoringer. Gæsterne levede mest på kontrastød til deres hurtige kanter, der dog sjældent blev rigtige farlige før pausen.

IMG 3911 kopier
Noah Hvass har scoret de to seneste kampe, men i aften ville bolden ikke ind.

0-0 ved pausen kunne Sparkær ikke være tilfredse med, og de kom da også friske ud til 2. halvleg, hvor Noah Hvass efter et par minutter var tæt på at score. Men så slog Bjerringbro kontra med to mål på fem minutter i det 53. og 58. minut, begge lidt tilfældige scoringer. Ved det første kom Jonas Drensborg godt ud af målet og fik blokkeret et skud, men returen gik lige ud til BIF-spiller, der langt udefra kunne lægge bolden i et tomt mål. Også ved det næste havde Jonas Drensborg en flot redning, men bolden dansede på overliggeren, og forsvaret fik ikke ekspederet bolden væk, så den faldt ned til en af gæsternes angribere.

Det var en streg i regningen, men Sparkær-spillerne gav ikke op og forsøgte at vende kampen. Både Kasper Møller og Daniel Brøns havde gode forsøg, som målmanden reddede, men Bjerringbro havde altså også to-tre muligheder for at lukke kampen helt. Her kom målmand Jonas Drensborg alle gange i vejen med store redninger. Så ufortjent var det ikke, for Sparkær kendte ikke deres besøgelsestid i 1. halvleg.

IMG 3829 kopier
Kasper Henriksen (9 i muren tv) spillede en flot kamp, især efter pausen og trak langt de fleste stemmer. Bagved Jonas Drensborg som stod en flot kamp.

Spillerne viste dog den rigtige indstilling og spillede færdig uden at slå op i banen, og det må de huske på i de kommende kampe. Der blev rokeret lidt rundt på formationerne i løbet af kampen. Kasper Henriksen endte med at spille i midterforsvaret i 2. halvleg, og han leverede en stor indsats sammen med Mikkel Mackenhauer og målmand Jonas Drensborg.

IMG 3930 kopier
Træner Poul Vistisen havde trods nederlaget flere positive ting at tage med til de kommende kampe.