Nyheder

Endnu en ubekendt venter

Efter oprykningen til serie 2 møder Sparkær flere nye bekendtskaber i foråret. Efter den fine start mod Hammel, der godt nok kun gav et enkelt point, var Sparkær oversidder i sidste weekend. I morgen fredag går turen så til Bjerringbro, to klubber som vel aldrig har mødtes med deres førstehold. Selv om Viborg Kommunes næststørste by er en håndboldby, så har fodboldspillerne pr. tradition ligget et par rækker over Sparkær.
Og så sent som i efteråret 2023 spillede de playoff om at rykke i serie 1, men hen over vinteren er der sket en mærkbar afgang fra det hold. I optakten til turneringen kunne man i Viborg Folkeblad læse, at der var forsvundet en håndfuld spillere fra den gode ende, men det skal man nu ikke lade sig narre af. Holdet har dog tabte de første to kampe til Kjellerup og NUGF, men det er nok også to hold, der vil snakke med om oprykning.

Naeste kamp serie 2 vs Bjerringbro
Vi ses i Bjerringbro!


Nu skal fokus ikke alene være på modstanderen, men lige så meget på egne evner. Og Sparkær-spillerne fik i kampen mod Hammel vist, at de kan være med, når den rette indstilling er der. Og det var den i præmierekampen, selv om et par personlige fejl gjorde, at det ikke blev til alle tre point. Men det sker, og det må spillerne bare lære af og komme videre.
Selvom der stadig er skader og lidt sygdom kan træner Per Sørensen stille med en stærk start-11, og så må vi se, hvor langt det rækker. Bjerringbro er måske et af de hold, som Sparkær skal måle sig med, og er indstillingen og gejsten som mod Hammel, tror vi på point fredag aften.

IMG 3254
Pers krigere til point i Bjerringbro!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter