Nyheder

Serie 5 ligger ud med et Derby.

Torsdag d. 11/4, starter turneringen for vores serie 5 hold på Siwert Park i Mønsted. Det må siges at være en udefineret bar optakt i foråret som de rød/hvide har haft. Dog 2 sikre sejre i træningskampene over henholdsvis Ulbjerg og Spjald, men dertil skal der tilføjes, at der har været suppleret op med en del førsteholdsprofiler for at regnestykket kunne gå op.

Naeste kamp serie 5 vs Moensted
Anders Brøns er virkelig gået forrest i år med en god træningsindsats og godt med mål i testkampene.

Det er heldigvis lykkedes os at få stablet et godt hold på benene til torsdagens kamp og respekt for dem som har meldt sig klar trods afbud pga. studieture arbejde, skader mm. Det forlyder at torsdagens modstander fra Mønsted stiller med et slagkraftigt hold som byder på en del tidligere førsteholdsspillere, som gjorde sin optræden i serie 3 sidste år. Ja hvem ved, måske er naboerne ved at ligge an til en oprykning til serie 4 til efteråret? Der er ingen tvivl om at hjemmeholdet må påtage sig favoritrollen og det lever vi ganske fint med. Målet er bestemt ikke endnu en oprykning til serie 4 igen.

IMG 3214
Sparkærs trup som skal forsøge at drille naboerne. Læg mærke til at veteranen Hylleberg har meldt sin ankomst, så der er virkelig noget skønt i vente og så er Rasmus Højgaard heldigvis klar igen, for ham har vi savnet i foråret!

Kampen fløjtes igang kl. 19:00 torsdag og vi håber på at en masse tilskuere vil tage turen på den anden side af skoven.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter