Nyheder

Nederlag på Bjerget

Hvis dårlige generalprøver giver en god præmiere, så står Sparkærs serie 2 mandskab stærkt, når det går løs om pointene Skærtorsdag hjemme mod Hammel. Lørdagens træningskamp på Bjerget i Kjellerup mod puljemodstanderne fra Kjellerup gav ikke et retvisende billede af, hvor holdet står, når vi når frem til kampen mod Hammel. Resultatet 5-2 til hjemmeholdet kan der ikke indvendes noget imod. Som kampen skred frem, styrede de helt spillets gang mod et Sparkær-hold, der med masser af nye folk ikke kunne stå imod de godt spillende gule til sidst.
Men så længe kræfterne slog til i den alternative opstilling, som træner Per Vester Sørensen måtte ty til efter igen mange afbud, var Sparkær godt med i kampen. Kasper Møller var igen farlig, og han bragte de rød/hvide i front efter et kvarter efter en fin stikning af Frederik Andersen. Desværre udlignede Kjellerup allerede minuttet efter, da forsvaret ikke var vakse nok.
1-1 ved halvleg var OK, men kort ind i 2. halvleg kom Martin Jespersen slemt til skade, da han vred om på den ene ankel og måtte en tur på skadestuen. Meldingen herfra er (heldigvis) en kraftig forstuvning, men det holder ham nok ude et stykke tid.

IMG 2922
Jespersen måtte desværre udgå i 2. Halvleg. Frederik suchsdorff & Lavrsen hjælper ham her. Foto:Hp

Kort efter scorede Kjellerup to gange, og så overtog de styringen og scorede yderligere to gange, inden Kasper Møller mod slutningen pyntede på resultatet, igen efter en fin stikning denne gang fra Asger Fjeldsted.
I regnen af afbud havde Mathias Thomsen og Frederik Suchsdorff meldt sig klar til at hjælpe, og stor respekt for, at de to leverede 90 minutter helt uden kamptræning. Mathias lige hjemvendt fra ferie i Mexico. De gjorde fyldest i et forsvar, hvor både Anders Holm og Mikkel Mackenhauer stod udenfor med skader.