Sparkær sejre i Ulbjerg

Sparkærs serie 2 skulle denne lørdag prøve kræfter imod Ulbjergs oprykkere fra serie 3.

IMG 5035 kopier
Forsvarsgeneralen Mikkel var tilbage efter fravær i midtugekampen.

Det blev en tæt affære resultatmæssigt, selvom udeholdet fortjent kunne tage sejren med hjem i taskerne. Allerede i kampens indledning styrede Sparkær spillet og burde have bragt sig foran tidligt i opgøret. Bla. store chancer til Daniel Brøns, Mikkel Mackenhauer og Kasper Henriksen. Ind ville bolden bare ikke og så skal man jo passe på hvis man ikke kender sin besøgstid.

IMG 5047 kopier
Asger leverede en dedikeret solid indsats på midtbanen og var en sublim boldfordeler som vi kender ham.

En halv time inde i kampen, måtte Sparkær desværre indkassere et ærgerligt mål, da en ellers velspillende Jonas Drensborg i målet, afleverede direkte ud i fødderne på modstander som lagde den på tværs af feltet til medspiller, og så stod der altså 1-0 til hjemmeholdet, stik mod spil og chancer.

IMG 5044 kopier
En ellers velspillende Jonas Drensborg i målet måtte desværre indkassere kampens første mål, trods han havde kommet først på mange stikninger.

2 min. før halvleg kom udligningen endelig! Anfører i dagens kamp, Kasper Henriksen tæmmer en høj bold i feltet fra Nicolaj Broch og sparker bolden resolut ind bag Ulbjergs keeper, til stor jubel for de mange fremmødte Sparkær tilhængere. Det blev også stillingen ved halvleg.

IMG 5076 kopier
Daniel Brøns var tilbage på midtbanen og han leverede som altid en dedikeret indsats, men burde nok have scoret en enkelt.

2. halvleg blev fløjtet igang og udeholdet var stadig mest på bolden men det blev generelt en lidt mere rodet halvleg, men efter et lille kvarter af anden halvleg, fik Kasper Henriksen en høj stikning fra Daniel Brøns, som han heldigvis kom først på, og pandede den flot indover Ulbjergs målmand, som slog sig på vores matchvinder.

IMG 5134 kopier
Her pander Kasper den flot henover ulbjergs målmand, til det der også blev sejrsmålet.

Resten af kampen blev lidt rodet men alt i alt en fortjent sejr til vores drenge, som kommer på vindersporet igen efter midtugens nederlag.

Næste lørdag skal serie 2 ind på Rughavevej, hvor modstanderen hedder Viborg FF kl. 12.00.

Serie 5. Ulbjerg mod Sparkær 1-7

Dagens anden test skulle serie 5 prøve kræfter med ulbjergs serie 4 hold. Det var et utrolig stærkt mandskab vi havde med, som da heller ikke havde besvær med at besejre hjemmeholdet overbevisende 1-7.

IMG 2757
Et stærkt serie 5 mandskab skulle i kamp og Jes Gårdsdahl (midt) var yderst velspillende i dagens kamp

Truppen som var med bestod bla. af navne som Oliver Andersen og Kasper Møller, som først kunne nå den sene kamp pga. job og andre gerninger.

IMG 5272 kopier
Peter Loftager i kamp og gjorde det fantastisk. Bagved Nicolaj Broch og bagved ham 3 dobbelt målscorer Anders Brøns som virkelig ligner en man skal holde øje med i foråret. Storform til træning og kamp.

Dagens målscorere for Sparkærs serie 5.

Anders Brøns : 3 Mål.

Kasper Møller: 2 Mål.

Oliver Andersen: 1 Mål

Jonas Drensborg: 1 Mål.

Det var en tilpas træner Per Vester, efter begge opgør og det betød nok også ekstra meget når han selv er bosat i byen med hans kone og 2 børn. Desuden spiller Per også veteranbold i netop Ulbjerg IF til hverdag.

IMG 5041 kopier
Smilet var svært at tørre af Pers læber, efter dagens sejre til begge hans mandskaber.