Nyheder

Møller er nomineret til årets præstation

Sportsredaktionen på Skive Folkeblad inviterer i dagens avis alle til at være med til at kåre “Årets Præstation” blandt sportsudøvere i avisens område.

Kasper Moeller oprykning

Her er Sparkærs målmaskine Kasper Møller nomineret sammen med 5 andre kandidater – i sig selv en fornem præstation. I omtalen af Møller lyder det blandt andet:

“Det er ikke fordi, Kasper Møllers næse er større end en gennemsnitlig snøfter. Men når det kommer til at snuse sig frem til målchancer og omsætte dem, er der ingen i lokalområdet, der har en bedre. Det har Sparkærs notoriske topscorer vist i årevis, og både i forårs- og efterårssæsonen sluttede Møller på toppen af Folkebladets topscorerliste for spillere på senior niveau fra Jyllandsserien til Serie 3.”

“14 gange i foråret og 17 gange i efteråret var han på pletten, og det tilførte hans i forvejen lange liste af topscorerpriser nummer seks og syv. I efteråret var Kasper Møller endda helt i særklasse, for han var slet ikke med i den første fire kampe af sæsonen. Da sad han på sidelinjen som følge af den ankelskade, han pådrog sig i finalen af Fjends Cup. Men da han først kom på banen igen, var han nærmest ustoppelig med 17 mål i 10 kampe.”

Afstemningen starter på lørdag den 30. december kl. 18.00 og løber frem til middag fredag den 5. januar via dette link. Stem på Møller og lad os få en fodboldspiller kåret!

del på de sociale medier

Facebook
Twitter