Nyheder

Tabellen lyver aldrig

IMG 1705

En talemåde, der ofte bruges blandt fodboldfolket. En anden udtalelse, man også ofte hører, når trænere bliver spurgt ind til en positiv stilling og en mulig oprykning, er ”vi tager en kamp ad gangen”. Begge citater er aktuelle for Sparkær IF’s serie 3 hold inden efterårets tre sidste kampe. I tabellen ligger de rød/hvide på førstepladsen 3 point foran Skals (12 kampe) 5 point foran Mønsted og 6 point foran VFF (spiller fredag) og Hersom/Bjerregrav, der alle kan betragtes som forfølgere.
Sparkær har dermed en oprykning til serie 2 i egne hænder – eller rettere støvler – for selv om der venter tre svære kampe mod HBI, Mønsted og Skals, så skal forfølgerne også mødes indbyrdes og kan ikke alle score maksimumpoint. Træner og spillere bør dog her og nu ikke tænke oprykning nu, men holde fokus på næste kamp hjemme mod Hersom/Bjerregrav.
De sort- og gulstribede fra Bjerregrav, der tidligere på sæsonen førte puljen, har været inde i en skidt periode, der kun har kastet 2 point af sig i de seneste fire kampe. Tilmed er Rasmus Mouritsens hold hårdt ramt af skader, men det skal man ikke lade sig snyde af, da HBI er et godt organiseret hold, der er svære at lukke op.

IMG 1710
Pers kampklare trup, som byder på et skønt comeback til Frederik Holm! Dejligt du er klar

Men hvis Sparkær-spillerne vil gøre sig forhåbninger om at spille i serie 2 i foråret, så er det nu, de skal slå til. Modsat gæsterne så er de rød/hvide inde i en god stime og har ikke tabt siden 1-3 nederlaget til Mønsted den 5. september. Og med en Kasper Møller i målhumør, så bør Sparkær-spillerne gå på banen med optimisme og tro på sejren – så skal det nok lykkes.
Ovenpå en næsten skades- og afbudsfri runde kommer der så igen afbud i massevis, men det er betingelserne, og så må resten stå sammen, som det er sket før.
Hvor der i seneste kamp mod Søndermarken ikke kunne findes en uddannet dommer, så får lørdagens kamp intet mindre end superligaskær over sig. Efter lidt ud og ind med dommerpåsætningen i ugens løb er det torsdag aften endt med, at superligadommer Lasse Læbel Graagaard fra Holstebro – en 28- årig fremadstormende fodbolddommer, der fik debut i superligaen i marts måned 2023 – skal dømme Sparkær-HBI.
Vi ses på Sparkær Stadion lørdag kl. 15.30!

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter