Nyheder

En ulykke kommer sjældent alene

Kristian Mackenhauer Nielsen, har haft en særdeles uheldigt 2023 hvad fodbolden angår. I foråret blev hans ankel smadret, ved en af de første træninger i foråret, og er først lige kommet tilbage på grønsværen og har desuden kun optrådt i blot fem kampe for serie 3 her i efteråret. I lørdagens kamp var uheldet så ude igen, og ved et sammenstød med Søndermarkens målmand Morten Busk, sker der desværre det at han slår tåen så meget, at han måtte en tur på skadestuen, da han havde så store smerter i den.

IMG 1064 kopier
Kristian bliver tacklet af Søndermarkens målmand, så hårdt at han brækkede sin storetå ved kollisionen, som ses på billedet her.

En lang nat og en lang søndag på skadestuen, resulterede så desværre i at Kristian endnu engang må sidde og overvære kampene fra sidelinjen. Et røntgenscanning viste, at den var brækket og han er desværre endnu engang er ude i flere måneder fra fodbolden.

IMG 1645 1 edited
Røntgenbilledet viser den er brækket ved yderste led.

Kristian er optimistisk og håber at være klar allerede igen til træningsopstart 2023.
Træner Pers ssVester er da også ekstrem ærgerlig på Kristian vegne og har været ekstremt tilfreds med hans indsats i de kampe han har spillet.

IMG 1639 edited

God bedring herfra! Vi ses til foråret!

del på de sociale medier

Facebook
Twitter