Nyheder

Kampklare spillere

IMG 1597

Når træner Per Vester Sørensen udtager Sparkærs serie 3 hold, sker det ved, at han skriver de udtagne spillere på seniorspillernes interne facebook-side, hvorefter hver enkelt spiller melder ”klar” eller ”ikke klar”. I denne uge oplevede han så noget, der ikke var sket før her i efteråret, nemlig at alle 14 udtagne spillere meldte klar i løbet af ”no time”. Det kan tyde på, at spillerne nu er klar til at give den fuld gas i de sidste 4 kampe, hvoraf de 3 er på hjemmebane!

IMG 1604
Pers førstevalg som alle har meldt sig klar i første ryk!

Den første er i morgen mod Viborg Søndermarken, som er det absolutte bundhold i puljen med 8 point, altså nr. 1 mod nr. 8. Men SIK er ikke længere væk, end at de fortsat har noget at kæmpe for i den tætte pulje, og husker vi tilbage på den omvendte kamp, så blev 2-1 sejren først sikret i tillægstiden. Så der er al mulig grund til at tage opgaven alvorlig!
Det bliver dog lidt en speciel kamp, da manglen på fodbolddommere betyder, at der ikke kan påsættes en uddannet dommer. I en sådan situation er det hjemmeholdets opgave at finde det, der hedder en ”lokaldommer”. Det er lykkedes ved, at træner Per Sørensen har fået en rutineret spiller fra hans tidligere klub Rosendal IK til at klare opgaven, og det er godkendt af Søndermarken. Derfor bør både spillere og publikum tage godt imod ham og pakke de sædvanlige tilråb langt væk! Hvilket også kan ønskes, når der er påsat en ”rigtig” dommer.
Hvis målet for Sparkær-spillerne er at byde ind på en oprykning til serie 2, så får de ikke bedre muligheder end her i efteråret, selv om de resterende 4 kampe er svære nok. Træner Per Sørensen maner da også til en koncentreret indsats lørdag.
” En førsteplads og 4 point foran nummer to, det er super drenge. Der skal nu overhovedet ikke nydes, men derimod skal vi steppe endnu mere op og gå ud og vise, hvorfor vi ligger der. Lige nu er der få skader, rigtig mange byder sig til, og derfor er det svært kun at udtage 14 mand, men som sagt er det kun positivt, at så mange gør det godt”, skriver han i forbindelse med holdudtagelsen.
Så lad os se, om spillerne følger trænerens råd, stepper op og henter 3 point i kampen på Sparkær Stadion lørdag kl. 15.00.

-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter