Nyheder

Mønsted får favoritværdigheden

IMG 1114

Tirsdag aften er der nok engang lokalopgør mellem de to naboklubber Sparkær og Mønsted – denne gang på Sparkær Stadion kl. 18.30. Og her må Mønsted trods en haltende start på turneringen påtage sig favoritrollen, da de kommer til Sparkær med to friske sejre, senest 5-4 over Søndermarken lørdag. Tilmed har de vundet de to seneste interne opgør, og især sejren i Fjends Cup finalen gjorde godt for Mønsted-spillerne og meget ondt på Sparkær-spillerne.
Det er efterhånden ved at være træls at skrive om skader og afbud, så det vil vi undlade denne gang, for det findes på begge hold. Men for Sparkær spiller en anden faktor så ind, nemlig karantæne til Mads Daa Vistisen efter det røde kort søndag i Bjerregrav. Det har sat endnu mere pres på Sparkær-træner Per Vester Sørensens sammensætning af truppen, hvor der stadig er tvivl om Oliver Andersen.

IMG 1122
Sparkærs krigere som er klar til kamp.

I stedet er der et par interessante ”familieopgør” i kampen. Tidligere har brødrene Noah og Morten Hvass Gjørup mødt hinanden, men med Jonas Drensborgs skifte til Sparkær efter sommerpausen er der nu intet mindre end et opgør mellem et tvillingepar, da Sebastian Drensborg tørner ud for Mønsted. Et par meget specielle og spændende opgør i kampen. Og med nogle forældre på sidelinjerne, der nok får svært ved at finde ud, hvem de skal holde med.
Med Sparkærs nederlag i Bjerregrav blev puljen endnu mere tæt, og en Mønsted-sejr vil bringe de røde op i tabellen kun et point efter Sparkær. Det bør blive et spændende opgør, og de 14 spillere fra Sparkær, der er udtaget, skal vide, at der ikke er plads til fine fornemmelser. Der er kun en vej til en sejr, og det er at stå sammen alle mand og vise, hvem der bestemmer i Sparkær. Har Sparkær-spillerne efterhånden et Mønsted-kompleks? Det vil vise sig i morgen tirsdag. Mønsted får i hvert fald herfra favoritværdigheden – så kan I tygge lidt på den Sparkær-drenge! Håber, at I gør den vurdering til skamme.

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter