Nyheder

Nye skader og afbud præger Sparkær

IMG 1087

Sparkær har trods masser af skader og afbud formået at hente 10 point i de fire første kampe, og det har signaleret, at der er fin bredde i Per Sørensens trup. Og den bliver nok engang sat på prøve til morgendagens kamp i Bjerregrav mod HBI, da både Oliver Andersen og Mikkel Mackenhauer er ude med skader, mens der er afbud fra Anders Holm og Daniel Brøns. Omvendt vender Kasper Møller, Noah Hvass Gjørup, Kasper Henriksen tilbage – Møller med efterårsdebut efter skaden i Fjends Cup finalen. Herudover træder Patrick Nielsen, Frederik Sucksdorff og Kristian Mackenhauer tilbage i truppen, sidstnævnte har været ude i et halvt år med en grim ankelskade som han fik i foråret, så sig ikke, at der ikke er gang i svingdøren.

IMG 1085
Truppen til kampen mod H/B

Men spillerne har tidligere vist, at de kan stå sammen og løse den slags udfordringer, og det er stadig en stærk serie 3 start-11, som kan åbne kampen. Modstanderne fra HBI, som er nedrykkere fra serie 2, har fået en lidt lunken start med to sejre og to nederlag, senest 1-3 i Stoholm, hvor holdet langt fra var overbevisende og endte med et rødt kort til forsvarsspiller Flemming Sørensen. De to hold mødtes i Fjends Cup i en kamp, der endte 1-1 og ikke havde betydning for stillingen. Det har kampen søndag for begge hold i en meget tæt pulje 31, hvor de fleste af kampene ender med sejere og nederlag med små marginaler.
Sparkær har de senere år haft et godt tag på HBI – især på udebane, hvor det i 2022 blev til sejre på 6-0 og 3-0, men også hjemmekampene blev vundet med 3-0 og 4-2. Så statistikken er med Sparkær, men der skal man jo ikke lade sig lulle i søvn af. Skal der point med hjem fra Bjerregrav, så skal der som i de seneste kampe kæmpes for sagen til sidste fløjt. Det gav pote mod både Stoholm og Søndermarken, og vi venter gerne på målene, bare de kommer!
Med løfte om godt søndagsvejr bør der komme mange supportere og bakke holdet op i Bjerregrav kl. 13.00. Kom så Sparkær! Det er nu, I skal vise, hvor I vil ende i tabellen.

del på de sociale medier

Facebook
Twitter