Nyheder

Det var en fed sejr, – men

IMG 0984

Det var fedt at se, hvordan Sparkær-spillerne trods vanskeligheder blev ved med at søge sejren over Stoholm tirsdag aften. Kæmpe ros for det, men der er altså stadig tid til eftertanke og til at kikke indad. For der var flere situationer i både 1. og 2. halvleg, hvor man tog sig til hovedet over de fejl og beslutninger, der blev taget.
Selvfølgelig bliver der lavet fejl på serie 3 niveau – det gør der for øvrigt også i Superligaen (tænk bare på Viborg FF) – men fejl skal man lære af. Og når vi nu har et super redskab som VEO, så må man håbe, at spillerne kikker kampene igennem og ved selvsyn kan konstatere, hvad der gik galt. Se f.eks. situationen, hvor Stoholm udligner til 1-1!
Nå – på med jahatten, for Sparkær spillede langt hen ad vejen godt tirsdag aften mod et godt spillende Stoholm-hold, og det gode spil skal tages med til næste kamp fredag på Liseborg mod Søndermarken. Et hold, som vi ikke kender så meget til, men kunne dog se, at den enkelt mand ved navn Marius Nicholai Pedersen med 3 mål sørgede for at sænke B/T tirsdag. Ham skal der nok holdes et vågent øje med.
Ellers er det igen et Sparkær-hold med ændringer, der tager til Viborg. Mikkel Mackenhauer vender tilbage i forsvaret, og det giver så mulighed for et par ændringer. Alle 11 startere fra tirsdag aften er meldt klar, men der er stadig tvivl om et par spillere.
Med tirsdagens sejr kom Sparkær på førstepladsen med 7 point, men er tæt forfulgt af Skals, Søndermarken og Hersom/Bjerregrav med 6 point. Vi kan vidst godt allerede nu kalde pulje 31 for en ”dynamitpulje”, hvor det er meget svært at forudse, hvor det ender. Men Sparkær er kommet fint fra start, og med den rette indstilling, så er holdet klar til at hente yderligere 3 point på fredag kl. 18.30.

Serie 5 spiller også på samme tidspunkt, nemlig hjemme mod rivalerne fra Mønsted og det er også en yderst spændende kamp, hvor det forlyder at målmand Peder Christiansen, som trænede med en enkelt gang for Sparkær i sommers, er draget tilbage til Mønsted, da muligheden for en plads i målet er blevet en realitet, fordi Jonas Drensborg, er draget til Sparkær.

IMG 1006

del på de sociale medier

Facebook
Twitter