Nyheder

Spænding til det sidste i finalen

Det blev en – måske ikke velspillet – så en jævnbyrdig og spændende kamp, hvor Mønsted-spillerne virkede mest klar og var bedst organiseret. Det var Sparkær slet ikke fra start, og efter kun 3 min. scorede Morten Harritz på hovedstød efter indlæg fra Nicklas Lausen. Sparkær fik derefter meget mere styr på spillet, og havde chancer til udligning, men Mønsted havde også mulighed for 2-0, inden Martin Egsgård sørgede for det i det 40. min. da han fangede Oliver Andersen langt uden for målet, og sendte bolden i mål fra lang afstand. Inden da var Kasper Møller sendt ud i det 24. min. efter et frispark midt på banen.

IMG 5424 kopier
Michael Hansen har snydt Gustav Jønsson og reducerer for Sparkær. Tv. Kristian Svendsen, Mønsteds anfører.

I 2. halvleg pressede Sparkær på for et mål, og det kom da også ved Michael Hansen i en periode, hvor Sparkær var i undertal efter gult kort til Kasper Henriksen. Mønsted var sjældne gæster, men de stod godt kompakt og forsvarede føringen. Omvendt var Sparkær ikke for alvor tæt på, bortset fra til allersidst, hvor Gustav Jønsson snuppede et fladt indlæg foran to Sparkær-spillere. Dermed kunne Mønsted-spillerne og de mange tilhængere på sidelinjen lade jubelen bryde løs, og gøre klar til præmieoverrækkelsen.

IMG 0746
Rundens hold på finalerne dagen
59A90134 5C1A 4A84 982E 96ADE6E88951
All star holdet fjendscup 2023. Der er plads til både Mikkel, Mads, Asger og Noah

Sparkær-træner Per V. Sørensen:
Vi får den værst tænkelige start, hvor de scorer på netop det, vi havde snakket om – at forhindre indlæg og komme op i feltet, så øw, øw. Hele 2. halvleg er vi mest på bolden, men trods spil og lidt chancer, vil bolden ikke ind. Mønsted var effektive som i de fleste andre kampe og vinder, men jeg er stolt af spillerne i hele turneringen.

Mønsted-træner Kim Kirkeby:
Vi kommer perfekt fra start, og efter målet bølger det frem og tilbage. Kort før pausen fanger Martin, at Oliver står langt ude, og svæver den flot i kassen til 2-0. I pausen taler vi om koncentration og gode beslutninger, men nerverne sidder uden på tøjet, og vi forivrer os. Det resulterer i en fejl, som giver Sparkær reduceringen, og så bliver resten af kampen en rodet omgang. Vi formår at holde stand tiden ud, og så kan pokalen endelig komme en tur til Mønsted. Tusind til til Sparkær IF for endnu et flot Fjends Cup. Vi ses næste år :-).