Nyheder

Klar til den store semifinale

FjendsCup semifinalerne er lige om hjørnet & vi har ventet i rigtig mange år på at vi kan løfte trofæet igen. Sagen er klar, Borup skal besejres og så er vi forhåbentlig klar til den store finaledag på lørdag.

IMG 0580
Alle mand til Sparkær stadion torsdag d. 2/4 kl. 19:00

Sparkær – Borup
Ligesom det var tilfældet med Mønsted, så havde Sparkær kun æren at spille for på Thriller-Tuesday. Det blev så til en udligning i sidste øjeblik mod Hersom/Bjerregrav – indledningsvis havde værtsklubben sikkert besejret først Løgstrup og dernæst Stoholm. Det er tredje år i træk, at arrangørerne er i semifinalen, men i både 2021 og 2022 blev netop den match tabt, og begge gange endte Sparkær på 4. pladsen. Generelt set har det været meget svært for værtsklubben at nå finalen – det er nemlig kun sket to gange – den historiske triumf i 1984 og så finalenederlaget til Ravnsbjerg/Løgstrup i 2017. Dermed skal træner Per Vester Sørensen se, om han kan kopiere forgængerne Leif Mortensen (1984) og Poul Vistisen (2017) og kvalificere sig til den ultimative slutkamp i denne den 41. Fjends Cup.

IMG 3886 kopier
Sparkær har i 16-årige Noah Hvass Gjørup fået en raket og målscorer, der kan gøre ondt på Borup. Han har scoret i alle tre kampe og er på en delt førsteplads på topscorerlisten. Her fejrer han en scoring med gårsdagens assistmager Mads Daa Vistisen, som også er brandvarm under dette års FjendsCup

Men værterne skal passe på torsdag aften, og de skal i den grad tage sig i agt, for Borup så gode ud på Thriller-Tuesday, da naboerne fra Skals indiskutabelt blev besejret med 3-0. Der var højspænding om, hvorvidt det skulle blive BIF’erne eller Feldborg/Haderup, der skulle snuppe finalerundepladsen, men en Mønsted-reducering mod FHIF i den absolutte slutfase gjorde, at cheftræner Kristian ”Krudt” Kjær og tropperne kunne indløse billetten. Borup deltager i år for 9. gang, og to gange er det lykkes for mandskabet at nå finalen – og her har Låstrup-holdet så en imponerende statistik, for det er blevet til triumf begge gange – i 2016 + i 2021. Det skal nok blive seværdigt og tæt i forhold til, hvem der snupper finalebilletten – det er der næsten statsgaranti for…..

del på de sociale medier

Facebook
Twitter