Nyheder

Pointdeling mod Hersom

Kampen mellem Sparkær og HBI havde resultatmæssigt ingen betydning. Sparkær var sikker på førstepladsen og HBI på sidstepladsen. Alligevel gav de hinanden en fin og tæt kamp, der længe manglede mål. HBI kom i front ved Benjamin Justesen i det 55. min., men Noah Hvass Gjørup udlignede på hovedstød for Sparkær i dommer Brian Christoffersens tillægstid.

Også her var der lidt dramatik i 2. halvleg. Mads Daa Vistisen røg ud med gult, mens HBI’s målmand Jeppe ? så rødt, da han udenfor feltet holdt fast i Kasper Henriksen, der var på vej mod et tomt mål.

IMG 4570 kopier
Noah Hvass Gjørup (tv) sikrede Sparkær uafgjort.

FjendsCup har også budt på et comeback til vores forsvarsklippe Anders Holm og han kom også fortjent på rundens hold, efter en solid indsats.

IMG 4541 kopier
Holm på vej ned for at afvikle bolden sikkert ved Oliver.
IMG 0599
Rundens hold ved sidste puljedag.

HBI-træner Rasmus Mouritsen:
Endelig leverer vi en kamp, vi kunne være bekendt. Formen er på rette vej, og så kom tempo og spil også. Vi brænder et par store chancer i 1. halvleg alene med målmanden, og det mål kom vi til at mangle, da kampen var slut. En tæt kamp, hvor vi skal vinde, når vi fører så sent. Men vi lavede fejl og fik det røde kort, så helt fair, at Sparkær får udlignet og får uafgjort, når vi ikke evnede at score i 1. halvleg.

Per Vester Sørensen, Sparkær-træner:
En tæt kamp mod et godt spillende HBI-hold. Mærkeligt, at de ikke har fået flere point. Tæt i begge halvlege med lidt mere spil til HBI, men vi har de fleste chancer til især Noah, som desværre brænder. HBI kom foran på et godt angreb i dybden, men vi jagtede en udligning med pres, da de får rødt. Det lykkedes dog først til sidst, da Noah flot header den ind til 1-1.