Nyheder

Sparkær vinder pulje 1.

Lørdagens første kamp i puljen mellem Sparkær og Stoholm havde samlet rigtig mange tilskuere på stadion. Det blev værterne, der trak det længste strå med en 3-0 sejr, og det kan der ikke indvendes ret meget imod. Sparkær satte tryk på fra starten, men der skulle gå et kvarter, før Daniel Brøns scorede til 1-0. Et rigtigt Brøns-mål, hvor han tacklede sig til bolden udenfor feltet og gik direkte mod mål. Herefter havde Sparkær flere gode muligheder for at øge, men det blev ved 1-0 ved pausen.

File184 kopier
Daniel Brøns scorer her til 1-0 for Sparkær med et energimål.

Efter pausen kom Stoholm meget mere med, og hvor Sparkær spillede en fin 1. halvleg, faldt det lidt fra hinanden efter pausen. Det blev dog kun til en enkelt Stoholm-chance, inden Sparkær med to mål til slut lukkede kampen. Først overløb Martin Jespersen en Stoholm-spiller i højre side og fandt Frederik Andersen midt for målet, og han svigtede ikke. Og kort efter var det Noah Hvass Gjørup, der løb igennem i højre side og scorede sikkert. Et enkelt gult kort til Sparkærs Mads Daa Vistisen i 2. halvleg.

Med sejren er Sparkær videre i turneringen og sikker på førstepladsen i pulje 1.

IMG 0487
Der blev også plads til Daniel og Mikkel på rundens hold.

Per Vester Sørensen, Sparkær-træner:
Et rigtigt lokalopgør med fight, mål, hårde tacklinger og en fortjent sejr til os. Vi styrer og kontrollerer 1. halvleg og skulle være mere foran. Stoholm gjorde, hvad de kunne, men forudsigeligt på samme måde. 2. halvleg får Stoholm meget mere spil uden de store chancer. Vi vinder fortjent, og viser, vi er, hvor vi skal være alle mand. Og vi viste, at vi er et niveau over dem lige nu, men det bliver spændende i turneringen, hvor de helt sikkert vil have revanche.

Lasse Fynbo, assistenttræner Stoholm:
En kamp mødt med stor spænding. Sidste år fik vi en lussing på 6-0 med vores unge drenge, så vi skulle finde ud af, hvor meget vi har rykket os. Det blev en meget nervøs start, hvor vi bliver presset noget tilbage men får afværget udmærket med vores nye forsvar. Efter 15 min. laver vi desværre en forkert aflevering, som Daniel Brøns tilkæmper sig og scorer fortjent til 1-0. 2. halvleg kommer vi noget bedre ud til, og begynder at spille meget bedre. Det udmønter sig dog ikke i de helt store chancer før i det 50. min. hvor Lucas kommer frem til en bold, som desværre går i sidenettet, selvom vores langside troede, den gik i mål. Vi får desværre ikke udlignet, og Sparkær afgør kampen med to kontraer. Vi mener, at vi har meget ære og læring af kampen, og vores unge drenge fightede flot. Måske et mål for meget til Sparkær.