Nyheder

FjendsCup skudt igang med storsejr

Værterne fra Sparkær susende fra start, og der var knap spillet et minut, før unge Noah Hvass Gjørup bankende bolden ind til 1-0. Det rystede det unge Løgstrup-hold, og efter 16. min. var Noah Hvass igen på pletten, da han løb fra forsvaret i højre side og scorede sikkert i modsatte side af målet. Det blev 3-0 efter 20 min., da Asger Fjeldsted fandt Kasper Møller med en lang aflevering, som Møller loppede over målmanden.

IMG 3881 kopier
Noah Hvass Gjørup (tv) bringer her Sparkær på 2-0.

Efter pausen slappede Sparkær måske lidt af og skiftede ud, og det gav Løgstrup lidt luft. Men så kom der to hurtige scoringer i det 60. og 63. minut. Først kastede Kasper Møller sig frem til et indlæg og headede i mål, og derefter scorede Kasper Henriksen køligt fra kanten af feltet. Inden da havde Løgstrup reduceret ved Oliver Pedersen, der fik en friløber og udplacerede Oliver Andersen i Sparkær målet.

IMG 3895 kopier
Også en flot kamp forsvarsklippen Mikkel Mackenhauer som også kom med på rundens hold

I kampens sidste minut blev det 6-1, da Kasper Møller spillede Asger Fjeldsted helt fri foran målet. Begge hold fik et enkelt gult kort. Løgstrups Mikkel Kjær i 1. halvleg og Sparkærs Asger Fjeldsted i anden halvleg.

IMG 0439
Der var plads til hele 4 stk. på rundens hold

Sparkær-træner Per Vester Sørensen:
Vi kører hårdt pres fra start, og det stresser Løgstrup, så vi får tre gode mål på den måde. Vi styrer kampen både i 1. og 2. halvleg, og Løgstrup kommer stort set ikke til chancer. Vi bruger hele bredden, får spillet godt rundt og viser, at vi ligger en tand højere end dem. Så presspil, gode mål fra flere spillere gør, at vi vinder fortjent.

Løgstrup-træner Steffen Aaby:
Pu-ha. en hård kamp mod en rigtig god modstander. Vi var slet ikke kommet fra ferie, og det blev vi straffet for. -sejren var ikke et mål for stor. Vi holder hovedet højt, og der er en ny mulighed på lørdag.