Nyheder

Hvordan skal der sluttes af?

Efter et par kampe med nedslående resultater venter vi med spænding på, hvordan Sparkær-spillerne vil slutte foråret af, når de lørdag tager til Ørslevkloster. Turneringsmæssigt er der nu kun en 3. plads at spille om, og det kræver en sejr over et ØK-hold, der til manges overraskelse har besat 2. pladsen og skal spille playoff om oprykning til serie 2. Tillykke med det!
Alligevel er der noget helt andet at spille om, nemlig 1. pladsen i Vinkel Bioenergi Liga, der giver 5.000,00 kr., mens 2. pladsen belønnes med 2.000,00 kr. Sparkær fører Ligaen med 12 point, mens både ØK og Mønsted har 9 point inden sidste runde, hvor Mønsted hjemme møder Højslev St.

IMG 2991

Et enkelt point er nok for Sparkær, men vinder både ØK og Mønsted, slutter alle tre hold på 12 point, og så skal den store regnemaskine i gang efter kampene. Reglerne siger, at ved pointlighed afgøres placeringen ved bedste måldifference i indbyrdes kampe, og derefter flest scorede mål i indbyrdes kampe.

IMG 3413
Pers udvalgte til kampen

Det kan godt gå hen og blive et indviklet regnestykke, men inden de to sidste kampe står Sparkær med de bedste kort med en indbyrdes målscore på +10 mod ØK’s +5 og Mønsted’s +4. Men meget kan ændres i morgen lørdag.
Det har ikke set godt ud for Sparkær på banen i de to seneste kampe, men til kampen i morgen stiller træner Per Vester Sørensen med et OK hold, hvor midtbanens dynamo Daniels Brøns er tilbage. Mon ikke han kan sætte skub i medspillerne? Vi tror det!
Kampen spilles lørdag kl. 14.30.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter