Nyheder

Mod ukendt modstander

Lørdag skal Sparkær på en længere tur til Rørbæk lidt nordvest for Hobro for at møde Nørager/Rørbæk.

2B4AF91A BDA5 4C4E 8C54 E2C4699B420B
Ses vi?

Et stadion som de rød/hvide ikke tidligere har besøgt, men Sparkær har faktisk mødt Nørager helt tilbage i 1986, da det blev til en enkelt sæson (helårsturnering) i serie 3. Men da var de fleste af det nuværende hold slet ikke født.
Som sagt en ukendt modstander for Sparkær-spillerne, men ikke for træner Per Sørensen, der tidligere har været træner i klubben. Dog er der ikke mange spillere tilbage fra den tid, men han har haft mulighed for at lure lidt på det nuværende hold via videoklip, ligesom han så tirsdagens kamp mod Skals, der endte 1-1. Så mon ikke han en plan klar?
Nørager/Rørbæk har som Sparkær 10 point men kun for 4 kampe, da de mangler at færdiggøre hjemmekampen mod ØK, hvor stillingen er 0-1 ved pausen. Efter de meldinger, der er kommet fra tidligere kampe i puljen, så er lørdagens modstander ikke specielt velspillende men et fysisk stærkt hold. Her bør Sparkær kunne matche dem.
Denne gang er de rød/hvide ramt af tre afbud – Kasper Henriksen, der tidligt udgik af kampen mod Mønsted – er ikke klar, mens Oliver Andersen og Michael Hansen har meldt fra. Det giver så plads til Noah Hvass Gjørup og Malthe Thomsen, så træner Per Sørensen kan stadig sendte et stærkt hold på banen, idet Asger Fjeldsted også er tilbage efter sygdom kort før kampen mod Mønsted.

AB4EB04A 5BFB 4AC5 894D F7260069A6A4
Pers udvalgte til 3 point nordpå

Den kamp viste, at der stadig er mål i Sparkær trods brændte chancer, men den viste også sprækker i forsvaret efter nogle koncentrerede indsatser i de første kampe. 4 mål var for mange at lukke ind i den kamp, og hvis spillerne ser VEO fra kampen, kan de nok lære lidt af, hvad der skete ved målene.
Så, hvis ambitionen er at holde fast i toppen, skal der en koncentreret indsats og en sejr til lørdag i Rørbæk. Det har holdet tidligere vist, og det håber SIF-tilhængerne på, sker igen. God kamp.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter