Nyheder

Der skal følges op på den gode start

D9EB883B 59A7 419E BBA3 330D051B07B3

Spillerne og træner Per Sørensen fik den bedst tænkelige start på forårsturneringen med en stensikker 5-0 sejr over TVS i Rødding. Der er mange gode ting at tage med fra den kamp, men også situationer, der skal tænkes over og arbejdes videre med. Intet er vel fuldkomment allerede nu, men der et solidt fundament at bygge videre på.
Holdet fik vist de gamle dyder med at kæmpe for sagen, men også vist, at man kan spille god fodbold selv på en meget knoldet og ujævn bane. Selv om træningsbanen i Sparkær, hvor kampen spilles lørdag, ikke ligefrem er en golfbane, så er den meget mere jævn end banen i Rødding. Så gæsterne fra Skals FF skal nok ikke forvente at møde et Sparkær-hold, der udelukkende spiller med bolde i luften. Holdet har nemlig spillerne til at kombinere og løbe for hinanden.
Modstanderne fra Skals FF fik en pointmæssig skidt start med 0-1 nederlaget til Mønsted i lørdags. De grønne var spilstyrende i store dele af kampen, men var ineffektive, når chancerne bød sig – mangler de Lasse Broberg? De var ramt af afbud til den kamp – så meget at træner Thomas Christoffersen selv havde støvlerne på, men måske de er bedre besat til kampen mod Sparkær. I efteråret 2022 mødte de hold hinanden, og begge kampe endte uafgjort, så de to hold kender godt til hinanden.
Træner Per Sørensen har givet genvalg til truppen, der vandt over TVS – dog er der afbud fra Michael Hansen, og her op til weekenden er Mikkel Mackenhauer også ude med lungebetændelse. Der er ligeledes tvivl om topscorer Kasper Møller, der kom til skade på arbejde, og om han bliver klar, må vise sig. Det håber vi, med den målscoring han har præsteret indtil nu.
Nu må vi se, hvordan Per Sørensen blander kortene. Truppen bør være bred nok til at klare et par afbud. Og med sædvanlig stor opbakning på lægterne bør Sparkær gå på banen for at sikre 3 point.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter