Nyheder

Nu gælder det pointene

PreSeason er slut, og nu gælder det pointene. Første kamp for Sparkærs serie 3 i den kategori er mod nyoprykkerne fra Tjele Vest Sport, der vandt deres serie 4 pulje i efteråret overbevisende med 12 sejre og 2 uafgjort.

524B7A65 1D87 49D4 9878 DC145814B45B
Alle mand til Rødding

Det er et hold, som Sparkær mødte i foråret 2022, hvor de var med til at spænde ben for Sparkærs direkte oprykning med et 5-5 resultat i Løvel i en vanvittig kamp.
Nu skal fokus ikke udelukkende rettes mod modstanderne. Derimod er der god grund til at se på egne styrker i stedet for modstandernes. For her op til den første turneringskamp har træner Per Sørensen nemlig en skadefri trup at vælge ud fra, og det er vel ret beset første gang, han prøver det. Derfor kan han stille det hold, han ser som det stærkeste lige nu.

D3E29A71 CD34 4146 83B8 94006BD26DF9
En stærk skadesfri trup, som er klar til kamp

Holdet har bevidst været testet mod stærke modstandere i træningskampene, hvor der også har været afbud ud over skaderne. Alt i alt mener Per Sørensen, at udbyttet af træningskampene har været godt og godkendt, især med en afsluttende sejr over Borup.
Optakten til søndagens kamp i Rødding var en let gang træning efterfulgt af fællesspisning og landskamp torsdag aften. Her var flere en 30 samlet, og inden blikkene blev rettet mod TV-skærmen, havde Per Sørensen en lille pep-talk til spillerne.

55D81F7E D273 49B4 92BD A15CC22805BE
Massere til fællesspisning

”Det har været en fantastik start, I har givet mig her i klubben med masser af folk til træning og godt sammenhold. Bliv ved med det, så skal vi nok få et godt forår for begge hold. På søndag skal vi op mod nogle fremadstormende unge fyre fra TVS, men lad jer ikke skræmme af det. Vi skal vise vores værd, og de skal mærke vores fysiske styrke. Vi har vist, at vi også kan spille godt og score mål, så jeg med fortrøstning frem til kampen”, lød det blandt andet fra PS.
Han har i hvert fald et godt kort i Kasper Møller som målscorer. Møller har været stærk i træningskampene med 7 mål i 4 kampe, heraf 3 i den sidste mod Borup. Så mon ikke der kommer en enkelt eller to i Rødding?
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter