Nyheder

En tur til Låstrup til sidste test

Lørdag er sidste chance for at få pudset formen af, inden det går løs med turneringskampe. Den første er ude mod Tjele/Vest Sport søndag den 26. marts kl. 16.00 i Rødding.
Lørdagens modstander er et kendt hold, nemlig Borup der som bekendt rykkede op i serie 2 i efteråret fra Sparkærs pulje. De blå/gules træningsresultater har ligesom Sparkærs ikke været overbevisende, og det skyldes, at træner Kristian Kjær har været udfordret med tilslutningen til kampene. Det håber han, bliver bedre i morgen.

A3786D0C 51E2 4B59 93DF F2881389213D
Vi ses i låstrup kl. 15:00

Lidt samme udfordringer har Sparkær-træner Per Sørensen haft med forskellige opstillinger. Det ser ud til at fortsætte til kampen mod Borup, hvor flere er skadet. Mads Daa, Kasper Henriksen, Kristian Mackenhauer og Patrick er ude, men vi må håbe, at de bliver klar til turneringsstart.
Selv om holdet tabte 0-4 i lørdags i Aulum, var Per Sørensen overordnet tilfreds med indsatsen, og Borup bør alt andet lige være en mere lige modstander.

8772588D EA0C 4DFE BF56 723ACBEFAFAA
Truppen som skal slutte PreSeason godt af

” Det er sidste træningskamp, inden det gælder, så jeg ville gerne have haft alle mand til rådighed, men desværre er der lidt afbud med sygdom og skader. Men så har resten bare at være helt klar, så vi får sluttet godt af”, lyder opfordringen fra Per Sørensen.
-hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter