Nyheder

Opløftende indsats af Sparkær

Efter et par opgør med masser af mål i begge ender, blev lørdagens kamp mod Feldborg/Haderup en mere ”normal” affære.
Kampen endte 2-2, efter at Sparkær havde ført med 2-0 og 2-1 ved pausen. Gæsternes udligning kom med ca. 5 minutter igen.
Sparkær bød serie 2 holdet op til dans og kom bedst fra start. Allerede efter 9 min. kom de rød/hvide foran, da Kasper Møller nåede højest i en duel med FHIF’s målmand og headede bolden ned til Martin Jespersen, der prikkede den i mål. Midt i halvlegen blev det 2-0, og her var Møller på pletten efter oplæg af Daniel Brøns.

F7314C8A 6BEF 487B 8E0F 503194AAE6A9
Møller viser at han i den grad ikke har glemt hvordan man scorer mål

Spillet var lige i 1. halvleg, men Sparkær var farligst, mens gæsterne måtte have et straffespark for at få hul på bylden, og det var deres første reelle målchance før pausen. I 2. halvleg var Feldborg/Haderup dominerende, og fik i den grad testet Sparkærs forsvar, der denne gang stod godt og sikkert. Udligningen kom da også lidt tilfældigt på et fladt skud udenfor feltet. Minuttet før var Sparkær meget tæt på 3-1, men så hurtigt kan det gå i fodbold.
Bjarne Have var tilbage i målet, og han havde mange sikre indgreb ude i feltet, og det skabte ro i forsvaret.

Pers ord efter kampen
894468B0 C802 452B 9F7F FD68AAD77B85
Gode gamle Bjarne er tilbage i målet og han er roligheden selv og har bare et bundhøjt niveau

Men i det hele taget var det en fornøjelse at se Sparkær-spillernes indstilling til kampen, men også mange fine kombinationer. De kunne med rette være tilfredse med indsatsen, og 2-2 var vel et rimeligt resultat.