Nyheder

Målrig første test

58A974A0 CC6F 415E B370 C501F6DE8973

Efter 2 ugers træning tog Sparkærs serie 3 tirsdag aften hul på træningskampene. Det skete hjemme mod Løgstrups serie 4, og det blev en jævnbyrdig og målrig kamp, der endte 4-4. Løgstrups udlignende mål faldt i de allersidste sekunder, for bolden nåede ikke at bliver givet op, før dommer Brian Bitsch Christoffersen fløjtede kampen af.

DFD141E2 7FE2 4970 BA7C 2788F8CF6BDB
Spillerne er endelig på grønsværen efter en lang vinterpause

Inden da havde de to hold givet hinanden en intens kamp, hvor der fra begge sider blev arbejdet godt og løbet mange meter. De unge Løgstrup-drenge gav Sparkær kamp til stregen, selv om Sparkær-spillerne havde et fysisk overtag og i flere periode også et spillemæssigt overtag.
Kasper Møller viste, at målformen er intakt, og han scorede to flotte mål – det sidste en helflugter efter indlæg fra Michael Hansen. Træner Per Sørensen havde rokeret lidt rundt på spillerne, og det betød blandt andet en plads i midterforsvaret til Daniel Brøns. Det klarede han fint, og han havde endda overskud til at bryde et opspil midt på banen, spille 1-2 med Kasper Henriksen, hvorefter han løb fra Løgstrup-forsvaret og scorede. Også Mads Daa Vistisen kom på tavlen for Sparkær.
Træner Per Sørensen så mange gode ting i tirsdagens kamp – især midtbane og angreb fungerede godt med flere fine gennemspillede angreb. Der var dog også noget at arbejde videre med, da et par af Løgstrups mål kom efter misforståelser og fejlvurderinger. Men det skal der være plads til i træningskampene.

B32089A4 E460 4DFF 96D3 B5768EEF073A
Mads Vistisen scorer her til stillingen 2-1, bagved Kasper “speedy” Henriksen som havde debut i den bolchestribede trøje. Han leverede iøvrigt en rigtig fin indsats

”Der var rigtig mange positive ting i forhold til den måde, jeg gerne vil spille på, og det glæder mig. Jeg så især i 2. halvleg, at sammenspillet allerede fungerer med de der et, to, tre afleveringer, og det 4. mål kom jo også efter et mønsterangreb. Der ser rigtig, rigtig godt og lovende ud, i hvert fald offensivt”, lød det fra træner Per Sørensen efter kampen, der blev overværet af mange tilskuere på Sparkær-siden.

Se målene fra kampen her
06BA028C F39E 448D 8EC2 D3260D3E8779
Massere af tilskuere på plads som altid på sparkær stadion
Hør reaktioner efter kampen her

Næste kamp er på lørdag mod Hersom/Bjerregrav, som jo rykkede op i serie 2 lige for snuden af Sparkær i efteråret. Kampen spilles på kunstgræs på Liseborg kl. 14.15.

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter