Nyheder

Hårdtkæmpet sejr til serie 5.

Sidste fredag spillede serie 5 uafgjort 4-4 mod Team Trojka og det var da også tæt på at blive samme resultat denne fredag aften. Heldigvis holdte den hjem, og vores serie 5 vandt 4-3 over nogle unge Viborg drenge fra Vestermarken.

IMG 0574
Kampen i tal.

Efter blot 18 minutter, kom gæsterne ellers foran 0-1, på en bold som ikke blev clearet ordentligt i forsvaret, efter en ellers lige kamp indtil videre. Men hjemmeholdet fik bidt sig mere ind i kampen og efter 25 minutter spillede lynhurtige Michael Hansen, Kristian Mackenhauer i dybden og så løb han ellers fra forsvaret, og lagde den sikkert ind bag målmanden. Så var der balance i regnskabet og stillingen var nu 1-1. Hjemmeholdet fik sig bidt mere og mere ind i kampen og efter 34 minutter, bliver Poul Vistisen hevet omkuld inde i feltet, hvorefter aftenens udemærkede dommer Gert Aaby, fløjter straffespark til stor frustration for udeholdet.

IMG 1497 kopier
Her bliver der efterfølgende dømt straffespark til Sparkær, da Poul Vistisen bliver revet omkuld af modspiller.

Mathias Thomsen sparkede den sikkert ind og vi pressede på for endnu en scoring. Flere gode frispark af Kristian Mackenhauer, var da også tæt på at blive omsat til scoringer. Efter 42 minutters spil, bliver et hjørnespark fra Kristian skruet direkte i mål og så stod der altså 3-1 til hjemmeholdet.

IMG 1510 kopier
Kristian Mackenhauer bliver lykønsket af sine medspillere, efter af have scoret på direkte hjørnespark.

Så gik vi til halvleg med en solid 3-1 føring og man sad da også med fornemmelsen af, at det kunne blive meget bedre for hjemmeholdet. Få minutter spillet af 2 halvleg, og Patrick Nielsen drøner opad højrekanten og spiller Marc Kristensen fri inde foran mål, hvorefter han smadrer den ind bag en chanceløs keeper, og så stod der altså 4-1 til hjemmeholdet.

IMG 1518 kopier
Stor jubel efter 4-1 scoringen. Tv “målscorer” Marc Kristensen og th assistmager” Patrick Nielsen.

Efter scoringen, blev hjemmeholdet som forvandlet og udeholdet pressede i den grad på for at komme tilbage i opgøret. Flot forsvarsspil og flere kanon redninger fra debutanten i målet, Magnus Johansen, holdte os inde i kampen.

IMG 1527 kopier
Debutanten Magnus Johansen viste klasse inde i målet, og hev nogle virkelig flotte redninger frem da der var allermest brug for det.

Men efter 76 minutter kom reduceringen, og det var bestemt ikke ufortjent. Man sad desværre med en fornemmelse af, at det nok skulle blive spændende de sidste 15 minutter af opgøret. Efter 87 scorerede gæsterne på et flot langskud og der var ikke meget at gøre for Magnus inde i målet. Ren overlevelse til sidst, men den blev fightet flot hjem af de raske gutter. Nu ser det godt ud, hvis man kigger på tabellen.

IMG 1537 kopier
Magnus bliver tiljublet efter kampen af målscorer Marc Kristensen! Magnus løb da også fortjent med stemmerne, hele 42 stk!

Næste opgave for serie 5 er på hjemmebane d. 8 oktober mod IF trojka kl. 14:00.