Nyheder

Kom så Sparkær – nu skal vi sejre!

91FDC62B A584 4386 B7B9 3871D804E768

Sådan lyder det fra Syd tribunen på Energi Viborg Arena, når VFF spiller hjemme i Superligaen eller i Europa – dog med Viborg i stedet for Sparkær. Fredag kl. 18.00 kommer VFF’s serie 3 så til Sparkær i sidste kamp, inden turneringen vender, og her skal Sparkær ikke en gang til sætte til mod et bundhold. Godt nok vandt VFF senest med 5-1 over Eastside, som lige havde slået Sparkær, men nu er de rød/hvide et helt andet sted med en helt anden holdopstilling.

ECB0E41F 9EB5 4C99 82C3 E1473F3DCDBF
Truppen er klar , dog er Møller stadig uvis pga. personlige årsager.

For træner Poul Vistisen har efter den flotte sejr i Ørslevkloster gode nyheder at berette om. Patrick Nielsen har meldt sig klar igen, ligesom Anders Holm starter træning i denne uge og er udtaget til 14-mands truppen. Det giver nogle helt nye muligheder i startopstillingen, men desværre er Oliver Andersen igen ude, denne gang på grund af arbejde. Det bliver så spændende at se, hvordan Vistisen får brikkerne på plads. Defensiven virkede perfekt mod ØK, men der kan måske komme ændringer med Anders Holm tilbage i truppen?
Og hvad så med modstanderne fra VFF? Ja, det er ikke meget kendskab, vi har til dem, men det går generelt skidt for VFF’s seniorhold, hvor både serie 1, serie 3 og serie 4 ligger helt i bunden. Men pas nu på ikke at undervurdere en modstander. Det har vi set før, og det kommer der ikke noget godt ud af. Nej, vil vi se samme engagement og indstilling som i kampen i Ørslevkloster, så skal det nok ende med en sejr, som vil være den perfekte optakt til kampen mod Skals om en uge, når turneringen vender.
Kom så Sparkær – nu skal vi sejre!

-HP

del på de sociale medier

Facebook
Twitter