Nyheder

Topopgør mod Borup!

Både Sparkær og Borup lagde med storsejre torsdag aften op til topopgør på Sparkær Stadion søndag eftermiddag kl. 14.00. De to hold deler førstepladsen med 7 point efter Sparkærs 8-1 over Højslev St. og Borups 7-0 hjemme over Eastside Viborg. Men hvor gode er Borup egentlig?
Det blev 1-1 i udlægget mod Højslev St., en ikke uheldig 3-2 sejr hjemme over Ørslevkloster og 7-0 over et stærkt afbudsramt Eastside hold. Fakta er, at de modsat i foråret er kommet godt fra start og helt sikkert vil byde Sparkær op til dans søndag og gå efter sejren. Det samme vil Sparkær givet vis, så der burde være lagt op til en seværdig kamp.

26F170D1 FFFE 4465 8A82 018E879D7960
Alle mand på stadion søndag!

De to hold mødtes også i foråret, og her vandt Sparkær begge gang efter to tætte og jævnbyrdige kampe. De to trænere Poul Vistisen og Kristian Kjær kender hinanden og modstandernes hold, så de bliver nok ikke udsat for de store overraskelser. Derfor kan det godt gå hen og blive en taktisk affære, hvor Borup gerne vil være i boldbesiddelse, mens Sparkær ofte har profileret af omstillinger og effektivitet. Det bliver spændende af følge de to træneres tilgang til kampen.

FAEC6BC4 0660 46E8 9C73 99DFC2240259
Sidst Borup var på besøg på sparkær stadion fik de klø

Poul Vistisen vil ikke på forhånd afsløre for meget, men siger dog:

  • Jeg så Borups kamp mod Ørslevkloster, og det var en rigtig god serie 3 kamp. Jeg forventer, at Borup gerne vil spille bolden rundt og forsøge at sætte sig på midtbanen. Det skal vi så prøve at forhindre, og her har jeg en plan, for jeg tror at kampen om midtbanen bliver afgørende. Det bliver en tæt kamp som altid mod Borup.
    Han har i efterårets første tre kampe hver gang måttet ændre på holdsammensætningen af forskellige årsager, og der sker igen på søndag. Men det betyder blot, at flere spillere kommer ind omkring holdet, og indtil nu har alle budt godt ind.
    En sejr vil lune godt i en pulje, hvor toppen denne gang ser ud til at blive tæt mellem Sparkær, Borup, Skals og Ørslevkloster. Så hold fast i den store opbakning på sidelinjen søndag kl. 14.00.
    kl. 17.00 krydser serie 5, klinger med ØK på Sparkær Stadion også. så der er lagt op til en fodboldsøndag på Sparkær Stadion
22A7BC62 CE51 481C 81E4 28A27A3E1C37
Ses i morgen

-Hp

del på de sociale medier

Facebook
Twitter